Quotes van klanten

Gelderse Camper Centrale

Onze klanten aan het woord

Wij vinden het belangrijk om onze klanten aan het woord te laten. Onze klanten kunnen ons namelijk precies vertellen wat zij van onze producten en onze service vinden, waarmee wij weer ons voordeel kunnen doen. Daarnaast is het voor u ook leuk en interessant om eens te lezen wat andere klanten over ons te vertellen hebben.

Uw eigen ervaring delen? Stuur ons een bericht via onderstaande knop.

Klanten Gelderse Camper Centrale
 • Hugo en Joyce Polderman

  Onze hartelijke dank voor de goede service bij de aankoop van onze Hymer camper op 7 januari 2023. Het is een prachtige zaak. Bij binnenkomst krijg je meteen een goed gevoel. We hebben niets dan lof voor de wijze, waarop we werden ontvangen en te woord gestaan door Menno Cremer met goede adviezen.

  De eerste indrukken van de camper lijken te voldoen aan onze hoge verwachtingen. We zien ernaar uit met de camper op pad te gaan.

 • Familie Janssen

  Service is een sleutelwoord voor ieder bedrijf.
  “Jullie service is onze vakantie”, dat geeft vertrouwen.
  Wees trots op jullie service!

 • Tanja en Gerard v/d Steen

  “Wij zijn goed geholpen met onze aankoop van de camper en de service is fantastisch. Met de garage mannen Alex en Bertus daar hebben wij een goed en duidelijk contact mee. Proficiat ga zo door!”

 • Fam. Nicolai

  “De garantie van onze camper was in oktober 2013 al verlopen. Toch was dit geen probleem voor de Gelderse Caravan Centrale. Na een telefoontje, was een afspraak snel geregeld. Wij komen uit Friesland en het is 2 uur rijden naar dit zeer klantvriendelijk bedrijf, maar dit hebben wij er graag voor over. Na 1 week konden wij onze trots weer ophalen.”

 • Co Jasperse

  “Vriendelijk en professioneel geholpen door eigenaar bij de aanschaf van een 2e hands caravan in 2013. Zeer netjes behandeld bij onderhandeling over prijs en doorlopen Bovag-garantie, waarbij zelfs reservewiel werd vervangen. Wij hopen en verwachten dat ook de voortent compleet zal zijn wanneer e.v. vakantie wordt gevierd. Enige puntje van kritiek: werkplaats zou nagaan hoe het zat met het metalen spatschermpje dat was verwijderd i.v.m. breuk, maar goed, hadden we zelf ook niet meer aan gedacht.”

 • Roel Witteveen

  “Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.”

 • Anoniem

  “Wij hebben zeer goede ervaringen en hopen in de toekomst daar dankbaar gebruik van te maken. Wij zullen reclame voor het bedrijf maken.”

 • Henk Bleker

  “Wij hebben door onze Bürstner Solano camper gekocht, de heer Koot bleef op ons wachten (sluitingstijd !!) na een korte uitleg waren we verkocht aan de camper. Duidelijke afspraken omtrent aflevering, en….. het plaatje stond klaar.”

 • Henk Roede

  “Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder.”

 • Piet Dijkstra

  “Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden.”

 • Gert van den Brink

  “Top, zeer goed, goede service , vriendelijke mensen.“

 • Gert Aschman

  “Wanneer ik ook belde, of op bezoek kwam, altijd super geholpen. Wat het probleem ook was. En dat probleem had meer met mijn onkunde te maken als storingen! Super.”

 • Matthijs ten Katen

  “Ik wilde weten of mijn caravan ook een aslastverhoging kon hebben. Binnen een paar uur (via mail) kreeg ik keurig antwoord op al mijn vragen, zonder dat ik daar klant was. Zeer vriendelijk en klantgericht.”

 • Frederik Bergsma

  “Wij waren op zoek gegaan naar een gebruikte camper, zijn zeer vriendelijk, geduldig en correct met koffie geholpen door dhr Koot jr. Camper gekocht zonder garantie(omdat we er pas in de winter gebruik van willen maken) en 5 dagen later opgehaald. Tot mijn verrassing lagen er nog 6 zomerbanden in de garage, deze waren nog nabezorgd door de vorige eigenaar. Dhr Koot sr heeft nog over diverse dingen uitleg gegeven en er is ook nog een defect klepje gemonteerd (gratis). Dit is volgens mij een TOP bedrijf. Alles is zeer correct afgehandeld. Hiervoor mijn dank.”

 • Jack de Ruyter

  “Telkens werden onze klachten op een correcte en zeer prettige manier afgehandeld. In onderling overleg is zelfs de garantietermijn voor wat betreft het motormanagement verlengd, zodat ik na de winterperiode een voldoende aantal kilometers kan rijden om te ervaren dat de klacht definitief is verholpen. Een dikke pluim voor de Gelderse Caravan en Camper centrale en voor wat betreft serviceafhandeling een voorbeeld voor menig (camper)bedrijf.”

 • Rob en Marianne van Olst

  “Met de bij jullie gekochte camper, de Bürstner Ixeo Time 695 Moonlight, zijn we heel erg blij en hopen er nog jaren plezier van te hebben. Nadat ik een foutje meldde aan de radio en een lampje dat flauw bleef branden heb ik de camper bij jullie terug moeten brengen om dit na te kijken. Alsnog, onze wat late complimenten om te vertellen, dat jullie die probleempjes zo netjes hebben opgelost. Het lampje is uit en tot onze verbazing hadden jullie zelfs de radio vervangen. En dit was service. Een dikke pluim. Dit mag ook wel eens gezegd worden door een nieuw klant. Ga zo door.”

 • Peter en Tineke van Caspel

  “Nog hartelijk dank voor het bestellen en leveren van de koplamp. Vrijdagochtend geleverd in de USA en begin van de middag gemonteerd. Wij zijn daarna weer verder gegaan met de reis door Redwood National Park. Perfecte service van jullie in ieder geval.”

 • Bertil Goosmann

  “Werd ik bij binnenkomst door een vriendelijke dame te woord gestaan. Ik dacht een nieuwe kraan nodig te hebben a € 120,=. Ze begon mee te denken en liep hiervoor tot 2 x toe naar monteurs voor informatie. Uiteindelijk voor € 34,20 klaar. Hulde aan dit type medewerkers.”