Onze onderneming

Gelderse Camper Centrale Showroom

Gelderse Camper Centrale

barneveld

sinds 1973

Gelderse Camper Centrale is dealer van HYMER, Bürstner en Carado campers. Merken die garant staan voor topkwaliteit en jarenlang vakantieplezier. Of u nu op zoek bent naar een occasion, nieuwe of extra luxe camper, wij zorgen er graag voor dat u uw droomreizen kunt verwezenlijken. Ook na uw aankoop bent u verzekerd van onze optimale dienstverlening. Onze specialisten in de werkplaats behoren namelijk tot de top van Nederland!

Luxe camper kopen

Onze showroom

Voelen, ervaren en beleven. In onze stijlvolle en vernieuwde showroom heeft u daar alle tijd voor. Vanaf de eerste stap waant u uzelf al op uw vakantiebestemming. Bekijk onze prachtige campers en laat alle informatie rustig op u inwerken in onze luxe koffie corner. Heeft u WiFi nodig? Dan kunt u daar gratis gebruik van maken.

Wij staan voor

Ruim 45 jaar ervaring in top kwaliteit campers. Wij verkopen alleen hoogwaardige campers. Campers die garant staan voor onbezorgd reizen en kamperen.

Excellente service. Onze werkplaatsspecialisten zijn BOVAG gecertificeerd en behoren tot de top van Nederland. U kunt vertrouwen op perfect onderhoud.

Jarenlang vakantieplezier. Bij ons kunt u terecht voor campers die u verzekeren van jarenlang vakantieplezier. Ervaar zelf het gevoel van vrijheid en comfort.

 • 2022 – NIEUWE EIGENAAR

  2022 – NIEUWE EIGENAAR

  Vanaf 2022 maakt Gelderse Camper Centrale onderdeel uit van Broekhuis. Met de slogan ‘Broekhuis beweegt mensen’ zijn campers een mooie aanvulling op het mobiliteitsaanbod dat Broekhuis biedt.

 • 2021 – NAAMSWIJZIGING

  2021 – NAAMSWIJZIGING

  Omdat we volledig overgaan naar de verkoop van campers, gaan we vanaf heden Gelderse Camper Centrale heten. Ook is onze showroom flink verbouwd!

 • 2019 – OP NAAR HET 45 JARIG JUBILEUM

  2019 – OP NAAR HET 45 JARIG JUBILEUM

  Vandaag de dag is Gelderse Caravan Centrale niet meer weg te denken uit kampeerland. In de 45 jaar van ons bestaan hebben we hard gewerkt aan het bedrijf dat er nu staat. Dit jaar vieren wij ons jubileum.

 • 2014 – Hymer Dealer

  2014 – Hymer Dealer

  In 2014 kwam het tweede merk campers erbij. Gelderse Caravan Centrale verkocht nu naast Bürstner campers ook Hymer campers. Hierdoor ontstond er een afwisselend aanbod van de vernieuwende Bürstner en in het topsegment de wat traditionelere Hymer campers.

 • 2006 – EXCLUSIEF DEALER VAN BÜRSTNER CAMPERS

  2006 – EXCLUSIEF DEALER VAN BÜRSTNER CAMPERS

  Het omzetten van de koers bleek een groot succes. Zo werd Gelderse Caravan Centrale al snel als eerste in Europa exclusief dealer van Bürstner campers! De specialisatie in campers zorgde voor een flinke groei van het bedrijf.

 • 2006 – Een nieuwe koers

  2006 – Een nieuwe koers

  De caravanmarkt begon langzaam te krimpen. Onder het motto ‘regeren is vooruitzien’ besloot Joop een nieuwe koers in te zetten. Zo verkocht hij niet langer alleen caravans, maar zette hij ook in op een midden segment campers.

 • 2001 – Verhuizing

  2001 – Verhuizing

  In 2001 was het zover: Gelderse Caravan Centrale verhuisde naar de Anthonie Fokkerstraat, waar het bedrijf nu nog steeds gevestigd is. In de gloednieuwe showroom van bijna 2000 m2 konden mensen ongestoord de nieuwste Bürstner en Hobby caravans bewonderen. Maar ook voor kampeeraccessoires, voor- en bijzettenten en een uitstekende werkplaats konden mensen terecht bij deze caravandealer.

 • 1999 – EEN NIEUW STUK GROND

  1999 – EEN NIEUW STUK GROND

  In 1999 kocht Joop een nieuw stuk grond op De Briellaerd, waardoor Gelderse Caravan Centrale nog meer ruimte kreeg om de groei door te zetten.

 • 1994 – HEROPENING

  1994 – HEROPENING

  In het jaar 1994 werd Gelderse Caravan Centrale overgenomen door Joop Koot. Dhr. Otter wilde het bedrijf verkopen, om verder alleen nog leiding te geven aan camping De Boshoek in Voorthuizen en camping Ruigenrhode in Lochem. Joop had er wel oren naar om het bedrijf over te nemen. En zo groeide hij door van handige jongen naar eigenaar. Om de overname te vieren, werd er een grote open dag gehouden.

 • 1986 – Uitbreiding Showroom

  1986 – Uitbreiding Showroom

  Toen Gelderse Caravan Centrale in 1986 ook uit het pand op de Baron van Nagellstraat groeide, kochten de eigenaren het pand ernaast. Ook stopte in 1986 dhr. Kammeijer en ging dhr. Otter alleen verder als eigenaar van Gelderse Caravan Centrale.

 • 1980 – Joop kwam in dienst

  1980 – Joop kwam in dienst

  Op 15 juni 1980 kwam Joop Koot in dienst als monteur. Dit leek toentertijd misschien niet zo’n bijzondere ontwikkeling, maar wie had toen durven dromen dat Joop uiteindelijk de eigenaar werd!

 • 1978 – Nieuwe Showroom

  1978 – Nieuwe Showroom

  Al snel werd het pand te klein. In 1978 openden dhr. Otter en dhr. Kammeijer de showroom aan de Baron van Nagellstraat 164 in Barneveld. Hier hadden ze meer ruimte om de mooiste Bürstner, Constructam en Home Car caravans uit te stallen.

 • 1974 – Het begin

  Het begin van Gelderse Camper Centrale

  De geschiedenis van Gelderse Camper Centrale gaat terug tot 1974. Toen werden de eerste caravans verkocht vanuit de Kerkstraat in Voorthuizen. Dhr. Otter en dhr. Kammeijer hadden de leiding over het bedrijf.