Occasion campers

RUIME KEUZE IN OCCASION CAMPERS BIJ GELDERSE CAMPER CENTRALE

Wilt u een occasion camper kopen, maar vindt u het vinden van betrouwbare camper occasions en jonggebruikte campers niet eenvoudig? Kom dan eens langs bij Gelderse Camper Centrale in Barneveld. In onze showroom en op ons buitenterrein hebben we een ruim aanbod aan gebruikte campers van merken als Carthago, Burstner en HYMER. Onze campers zijn zorgvuldig geselecteerd door onze inkoopspecialisten, die kijken naar onderhoudsstaat en uitstraling van het voertuig.

Hymer campers

REDENEN OM EEN OCCASION CAMPER TE KOPEN

  1. Duurzaamheid: U geeft een camper een tweede leven en spaart zo het milieu.
  2. Prijs: Onze occasions zijn uiteraard scherp geprijsd en dus ook ideaal als instapmodel.
  3. Kwaliteit: De huidige generatie campers boet ook na jaren gebruik nauwelijks aan kwaliteit in. Gelderse Camper Centrale verkoopt uitsluitend occasions die technisch nog in goede staat zijn en er representatief uitzien.
  4. Al onze occasion campers worden afgeleverd met een All inclusive servicepakket. Dit betekent onder andere 6 maanden of 20.000 km Bovag garantie en een nieuwe APK.
All Inclusive Servicepakket

OCCASION CAMPERS EN JONGGEBRUIKTE CAMPERS AANPASSEN AAN UW WENSEN

Natuurlijk hopen we dat tussen onze occasions meerdere campers staan die volledig voldoen aan uw wensen. Maar mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, dan zorgen we daar alsnog voor. Onze monteurs bouwen vakkundig accessoires en apparatuur voor u in. Of het nu gaat om die praktische combimagnetron, een grotere koelkast, een compleet audiovisueelsysteem of een navigatiesyteem en handige achteruitrijcamera. Zo heeft u straks een droomcamper die garant staat voor een droomvakantie!

Hymer camper