Tips voor sfeer binnen en buiten uw camper

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan bent u vast al aan het nadenken over de inrichting van uw camper én natuurlijk uw kampeerplek. Lees daarom deze tips, zodat u geheel in stijl aan uw vakantie kunt beginnen.

Camper in Kroatië

1. De zithoek

In uw camper kunt u heel gemakkelijk een huiselijke sfeer creëren. Zo zijn kussens heel geschikt om de zithoek in uw camper sfeervol te maken. In eerste instantie denkt u misschien dat kussens niet het verschil kunnen maken, maar niets is minder waar! Met kussens kunt u namelijk uw persoonlijke draai geven aan de caravan of camper.

2. Een huiselijk gevoel door bloemen en planten

Bloemen en planten ruiken vaak ontzettend lekker.  Door de geur wordt er een huiselijk gevoel gecreëerd. Een goede reden om tijdens uw vakantie op pad te gaan voor een prachtig zelf geplukt veldboeket. Planten zijn daarnaast ook nog eens heel praktisch. Denk eens aan een kruidenplant in de keuken. Zo heeft u altijd verse kruiden bij de hand!

2. Maak de voortent gezellig

Als kampeerder leeft u voornamelijk in uw voortent. Sfeer mag in deze ruimte dan ook niet ontbreken. Geef uw voortent daarom een upgrade! Kleed dit gedeelte van uw camper bijvoorbeeld aan met een kleurrijk plastic vloerkleed. De kleur van het kleed in is namelijk heel bepalend voor de sfeer. Deze kleden zijn licht in gewicht, makkelijk mee te nemen en daardoor ook nog eens multifunctioneel.

3. Zorg voor sfeerverlichting

Sfeerverlichting mag in uw camper of caravan niet ontbreken. De juiste verlichting creëert direct warmte en gezelligheid. Gebruik bijvoorbeeld lampionnen of kaarsen om sfeer te creëren. Lampionnen zijn ideaal voor op de camping, want deze werken vaak op zonne-energie. En kies je voor citronella kaarsen onder de luifel of in de voortent, dan houden de kaarsen ook nog eens muggen op afstand!

De laatste spullen inslaan

Op zoek naar de laatste accessoires voor in uw camper? Komt dan eens kijken in onze showroom! Bekijk hier onze openingstijden.