Televisie kijken in uw tweede huis

U heeft vandaag de mooiste plekken ontdekt van het vakantieland en ploft ‘s avonds neer op de comfortabele bank in uw camper of caravan. U schenkt een heerlijk drankje in en pakt er wat lekkers bij. Benen omhoog, relaxmodus aan. Maar heeft u ook aan een televisie abonnement gedacht? Uw favoriete serie of mooie film maakt de avond helemaal compleet!

Heerlijk voor de luie avonden

Uw camper of caravan voelt aan als uw tweede huis. Daarom hebben steeds meer mensen behoefte aan het comfort dat zij thuis ook gewend zijn. En daar hoort onder andere een televisie bij. Heerlijk voor de luie avonden na een hele dag op stap te zijn geweest! Maar dan heeft u wel een goed televisie abonnement nodig. En daar helpen wij u graag mee.

Joyne maakt het mogelijk

Joyne is een nieuwe satelliet televisie aanbieder. Joyne heeft een buitengewoon goed tv-aanbod, uitermate geschikt voor uw camper of caravan. Profiteer van de Nederlandse radio- en televisiezenders in de beste kwaliteit! U kunt zelfs uw kijkperiode eenvoudig inplannen en u betaalt alleen voor de momenten die u op vakantie bent.

Gelderse Camper Centrale

Omdat wij enthousiast zijn over het aanbod van Joyne, zijn wij dealer geworden. Daardoor kunnen we nu ook de zorg om uw televisie abonnement uit handen nemen. Wij kunnen de aanvraag van A tot Z voor u regelen! Zo kunt u zorgeloos ontspannen wanneer u op vakantie gaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.