Team GCC en AD6

Team Gelderse Camper Centrale heeft haar doelstellingen voor Alpe d’HuZes ruim overtroffen. Met de ambitieuze insteek om 40.000 euro in te zamelen voor Stichting Alpe d’HuZes en het KWF is het uiteindelijke resultaat overweldigend. De teller staat nu op ruim 60.000 euro en de donaties gaan nog door.

teamfoto

Volgens Joop Koot is de inzet van alle teamleden en hun achterban de reden voor het enorme bedrag. “Elke mogelijkheid werd aangegrepen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Om een paar voorbeelden te noemen. Nathalie Groenevelt ging met de pet rondgaan tijdens het afzwemmen of de geweldige acties op initiatief van Martijn Wolswinkel. De gemeenschap van Renswoude en met name de vrijwillige brandweer hebben Martijn geholpen meer dan 35.000 euro in te zamelen. Prachtig om te zien hoe een gemeenschappelijk doel mensen samenbrengt en het beste in de mensen naar boven haalt. Namens het team wil ik alle sponsoren nogmaals hartelijk danken.”

Gedurende woensdag 6 juni zijn de teamleden van Team Gelderse Camper Centrale tot drie keer toe de Alpe d’Huez op gefietst, een mooie afsluiting van de inzamelingsactie. Door de kortere fietstijd op woensdag was zes keer voor de teamleden niet haalbaar. Het totale bedrag dat er dit jaar met Alpe d’HuZes is ingezameld bedraagt tot op heden ruim 28 miljoen euro. Het doel is de 30 miljoen te halen. Wat volgens de organisatie ook zal lukken.

Het tot zes keer tegen de Alpe d’Huez fietsen werd als onmogelijk gezien door de initiatiefnemers van Alpe d’HuZes. Toch kan het met doorzettingsvermogen. Mensen met kanker zien vaak dezelfde “bergen”. Met deze actie zeggen we eigenlijk “Kom op geef niet op, het kan”. Ondertussen werft Alpe d’HuZes fondsen voor onderzoek aan de medische kant van de zaak. Stichting Alpe d’HuZes mikt dit jaar op 30 miljoen euro aan donaties. Elke euro die binnenkomt wordt besteed aan onderzoek tegen kanker, de stichting hanteert een strikt anti-strijkstok beleid.

Lezers willen we nog steeds oproepen onze actie ook te steunen via de website www.opgevenisgeenoptie.nl kijk bij team Gelderse Camper Centrale of mail met Joop Koot koot@geldersecampercentrale.nl voor meer informatie.