Schadeherstel voor uw caravan of camper

Voordat u de weg op gaat met uw caravan of uw camper is het verstandig om het jaarlijkse onderhoud te combineren met het herstellen van eventuele schade. De zomervakantie staat namelijk weer voor de deur, een periode waarin veel caravans en campers serieuze kilometers maken op de weg. Het is dan altijd wel zo prettig als uw caravan of camper helemaal in goede conditie is, zodat u veilig uw eindbestemming bereikt.

Wij kunnen eventuele schade aan uw camper of caravan herstellen of diverse onderhoudswerkzaamheden verrichten, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt gaan genieten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

schadeherstel-gcc

BOVAG schadeherstel en reparatie

Wij zijn een BOVAG caravan- en camperbedrijf en gespecialiseerd in schadeherstel en onderhoudsreparaties. Wij dragen dan ook het BOVAG keurmerk dat staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit garantie en uitstekende service. Veel van onze klanten kunnen dat beamen.

Het gebeurt regelmatig dat mensen bij ons komen met schade aan hun caravan of camper. Vaak gaat het om hagelschade in verband met extreme weersomstandigheden, maar het kan ook gaan om een klapband of aanrijdingsschade. Voor alle reparaties, kleine of grote, kunt u terecht bij ons in de eigen werkplaats. Zelfs voor het herstellen van vochtschade bent u bij ons aan het juiste adres. Het is natuurlijk altijd beter om vochtschade te voorkomen en jaarlijks een vochtmeting uit te laten voeren tijdens de BOVAG onderhoudsbeurt. Ramen, dakluiken en hoeklijsten zijn vaak de ‘zwakke’ plekken als het gaat om vochtschade, dus belangrijk om goed te onderhouden.

Regelmatig onderhoud aan uw caravan of camper

Naast specialist op het gebied van schadeherstel zijn wij ook expert op het gebied van onderhoud. Het is erg belangrijk om uw caravan of camper elk jaar even na te laten kijken, zodat eventuele schade of achterstallig onderhoud kan worden voorkomen. Hierdoor heeft u langer plezier van uw caravan en u kunt met een gerust hart de weg op. Onze vakmensen staan daarom graag klaar om u van dienst te zijn.

Uitstekende dienstverlening

Alleen met schadeherstel aan u camper of caravan bent u er nog niet. Daarom helpen wij u ook met het melden van de schade en het afhandelen van de schade met de verzekering. Maak gerust een afspraak voor een onderhoudsbeurt of het herstellen van schade aan uw camper of caravan. Wij staan voor u klaar!