Schade aan uw camper? Gelderse Camper Centrale helpt u graag!

We hebben het afgelopen zomer veel voorbij zien komen: extreem warme temperaturen, maar ook harde wind, grote hagelstenen en heftige buien. Niet de ideale omstandigheden voor uw camper! Maar ook een ongeluk zit op vakantie in een klein hoekje. Heeft uw camper tijdens uw vakantie schade geleden? Twijfel dan geen moment en laat de schade herstellen bij Gelderse Camper Centrale. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer op reis kunt met uw geliefde reisgenoot!

Schadeherstel camper caravan

Wat zijn de meest voorkomende schades?

Helaas is schade aan uw camper niet altijd te voorkomen. Zo kan het maar zo zijn dat u met hagelschade te maken krijgt. Maar ook klapbanden, vochtschade en deuken en krassen zijn veelvoorkomende schades. Dit is vervelend natuurlijk, maar als u er direct naar laat kijken, is de kans groot dat we het gewoon weer kunnen herstellen voor u.

Wat moet u doen bij schade?

Als u schade heeft, kunt u het beste naar uw verzekering bellen en melden dat u de schade bij ons wilt laten repareren. Wij taxeren vervolgens de schade voor u en melden de schade bij uw verzekeraar. Mocht het nodig zijn, onderhouden wij het contact met de aangewezen schade-expert. Zo heeft u van begin tot eind één aanspreekpunt en kunt u uw camper met een gerust hart bij ons achterlaten. Zodra uw camper gerepareerd is, nemen wij contact met u op en kunt u hem weer in topconditie bij ons afhalen.

BOVAG

Perfect schadeherstel

U kunt bij ons vertrouwen op perfect onderhoud en schadeherstel. Onze werkplaatsspecialisten zijn Hymer, Bürstner, Dethleffs en BOVAG gecertificeerd en behoren tot de top van Nederland. Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.