Oktober Kampeermaand: kom naar onze showroom!

Nu de Kampeer en Caravan Jaarbeurs niet doorgaat, introduceert de Kampeer en Caravan Industrie de Oktober Kampeermaand. Ook het nieuwste ACSI FreeLife magazine staat in het teken van Oktober Kampeermaand. Kom naar onze showroom en maak kans op een caravan t.w.v. € 20.000,- of een camperreis naar de Noordkaap inclusief € 2.500,- zakgeld!

Kamperen is populairder dan ooit

Door de coronacrisis is kamperen populairder dan ooit. U kunt namelijk prima anderhalve meter afstand houden op de camping en u kunt zelf bepalen of u in contact wilt komen met andere kampeerders. Daarnaast heeft u met onze luxe campers alles bij de hand wat u maar wenst. Zo bent u op vakantie, maar heeft u wel het comfort van thuis. Wilt u het kampeeravontuur ook aan gaan? Kom dan deze maand naar de showroom van Gelderse Camper Centrale om uw droomcamper uit te kiezen!

Oktober Kampeermaand

Omdat de grootste beurs van Utrecht niet doorgaat dit jaar, nodigen we u uit om naar onze showroom te komen tijdens de Oktober Kampeermaand. Met onze mooie aanbiedingen en prachtige actiemodellen komt u ogen tekort. En dat is nog niet alles: u maakt zelfs kans op een caravan t.w.v. € 20.000,- of een camperreis naar de Noordkaap inclusief € 2.500,- zakgeld! Wint u deze grote prijzen niet? Niet getreurd! U maakt ook kans op andere prijzen om uw vakantiegevoel compleet te maken. Denk aan een satellietsysteem inclusief schotel, receiver en televisie t.w.v. € 3.000,- of een mover inclusief montage t.w.v. € 2.000,-.

Oktober kampeermaand

Uw gouden match

Doet u mee met de winactie? Vul dan tussen 1 en 31 oktober 2020 uw voorkeursmerk camper of caravan in via deze website: https://goudenmatch.nl/. Na het invullen van uw voorkeur en persoonlijke gegevens, ontvangt u een unieke wincode per e-mail. Deze code kunt u inleveren bij ons. Wij kunnen u verder helpen met uw gouden match!

Let op! Pas na het inleveren van de wincode tussen 1 en 31 oktober 2020 doet u mee met het prijzenfestival.

Kom naar onze showroom

Kom naar onze showroom en maak uw reisdromen waar! Meer informatie over de actie leest u hier: https://goudenmatch.nl/.