Nieuwe naam, nieuwe uitstraling en nieuwe showroom

Eindelijk is het zover en mogen we vol trots onze prachtige nieuwe showroom aan u laten zien! En dat is niet het enige, ook onze naam én uitstraling is volledig veranderd. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en kunnen dan ook niet wachten om u het resultaat te laten zien.

Gelderse Camper Centrale

Wegens veranderingen in de markt begonnen wij in 2006 na te denken over de volledige overstap naar campers. Door de jaren heen merkten we namelijk steeds meer dat onze klanten meer interesse kregen in campers. Ook merkten we dat campers beter bij ons als organisatie passen. Daarom kozen wij ervoor om na 14 jaar langzaam over te stappen op campers van Hymer en Bürstner in het midden en hoog segment. Inmiddels zijn we zover dat we alleen maar campers in onze showroom hebben en daar hoort natuurlijk een naamswijziging bij: Gelderse Camper Centrale.

Nieuwe uitstraling en showroom

Bij de nieuwe naam hoort een nieuwe huisstijl én bijpassende website. Ook hebben we de showroom grondig verbouwd. Ons motto is en blijft: het hoeft niet groter, maar wel beter. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een ongelooflijke upgrade van ons pand. We hebben verschillende showrooms in het buitenland bezocht en besloten drie stappen verder te gaan. We hebben mensen van de fabriek uitgenodigd om mee te kijken met onze plannen en zij waren toen al erg onder de indruk. Hoe wij onze showroom nu hebben ingericht, is uniek in Europa!

Joop En Maik Gelderse Camper Centrale

Voelen, ervaren en beleven

Voelen, ervaren en beleven. In onze vernieuwde showroom heeft u daar alle tijd voor. Onze Hymer en Bürstner campers komen nog beter tot hun recht door de prachtige belichting, nieuwe vloer en een met mos beklede wand. Ook zijn er veel sfeerbeelden te zien en is er een luxe koffiecorner. Hier zijn zelfs werkplekken ingericht die u kunt gebruiken als u tijdens reparaties aan uw camper aan het wachten bent. Bekijk de foto’s en 3D tour van onze showroom en loop alvast virtueel naar binnen. Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen in onze nieuwe showroom!