Nieuwe eigenaar Gelderse Camper Centrale

Gelderse Camper Centrale Showroom

Per 1 januari 2022 wordt de Gelderse Camper Centrale overgenomen door een nieuwe eigenaar. Na 27 jaar ondernemen in de caravan- en camperbranche heeft Joop Koot, eigenaar van de Gelderse Camper Centrale, besloten om het bedrijf te verkopen aan Broekhuis. U kunt als klant blijven rekenen op ons vertrouwde team. In dit bericht informeren wij u over de nieuwe eigenaar en blikken we terug op de groei van de Gelderse Camper Centrale in de afgelopen decennia.

Begin werkzaamheden Joop

In 1980 begon Joop Koot als leerling monteur bij de Gelderse Caravan Centrale. Na 14 jaar onder de vleugels van de heer Otter mocht hij het bedrijf in 1994 overnemen. In de volgende 27 jaar is het bedrijf telkens een stapje verder gegroeid en geprofessionaliseerd. Omdat er geen opvolger binnen het bedrijf is, heeft Joop besloten de aandelen over te dragen aan een professionele partij die het bedrijf wil behouden en weer verder ontwikkelen.

Overname door Broekhuis

Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 werkzaam is in de mobiliteitsbranche. Broekhuis vertegenwoordigt momenteel 13 automerken, 5 bedrijfswagen merken en een motormerk. Met de overname van de Gelderse Camper Centrale zetten zij ook de eerste stap in de camperbranche. Met de slogan ‘Broekhuis beweegt mensen’ zijn campers een mooie aanvulling op het mobiliteitsaanbod dat Broekhuis biedt.

Met behulp van ons geweldige team is de Gelderse Camper Centrale uitgegroeid tot een van de betere camperbedrijven van Nederland. Tijdens de overname en daarna kunt u blijven rekenen op de service die u van ons gewend bent. Wij zien u graag weer in de vertrouwde showroom en werkplaats terug!

Showroom