Nieuwe campermodellen gespot in Düsseldorf

Elk jaar zijn wij weer aanwezig op de Caravan Salon in Düsseldorf, zo ook dit jaar. Op de Caravan Salon is altijd van alles te zien wat met kamperen en reizen te maken heeft. Van tenten en vouwwagens, tot aan reisbestemmingen en de nieuwste innovaties omtrent vrijetijdsvoertuigen.

Wij zijn in het bijzonder altijd erg benieuwd naar de nieuwe campermodellen die gepresenteerd worden op deze beurs in Düsseldorf. Ook dit jaar hebben we prachtige campers gespot en dat willen we graag met u delen. De drie mooiste en opvallendste campermodellen lichten we graag even toe.

  1. Bürstner camper Ixeo
    Als eerste de nieuwe Bürstner Ixeo. Wat direct opvalt is het nieuwe uiterlijk van de Ixeo en dan met name in het hoge dak met zwarte raamvlakken. Het nieuw ontwikkelde hefbed in de camper is een aangename verrassing. Het hefbed ligt in de lengte van de camper en het interieur beschikt over vijf goedgekeurde zitplekken. Onder de half-integralen is de nieuwe Ixeo een topmodel.

Burstner ixeo camper 2016

  1. Bürstner camper Elegance
    Dan is er de compleet vernieuwde Bürstner Elegance. Bürstner neemt afscheid van de Grand Panorama en de Elegance wordt nu hét topmodel onder de integralen. Het nieuwe model camper heeft een verlaagd Al-Ko chassis en een verwarmde dubbele bodem. Het Queensbed is in hoogte te verstellen. In totaal kan men kiezen uit vier zeer comfortabele indelingen.

Burstner elegance nieuwe camper 2016

  1. Hymer camper ML-I
    Onder de integralen is de Hymer ML-I één van de topmodellen van Hymer. Het nieuwe model is stijlvol, wendbaar en gebouwd op de Mercedes-Benz chassis, standaard met achterwiel en is leverbaar met 7-traps automaat. De ML-I is tegen meerprijs ook met 4-wiel aandrijving te verkrijgen. De Hymer ML-I is net als de Hymer ML-T een lichtgewicht camper in zijn klasse. Ideaal als u stijlvol én comfortabel wilt reizen en kamperen.

Hymer ML camper 2016

De Caravan Salon 2015 in Düsseldorf is nog te bezoeken tot en met zondag 6 september.

Introductieshow nieuwe modellen

Op 16, 17 en 18 oktober hebben wij in onze showroom een speciale introductieshow van de nieuwste camper- en caravanmodellen voor het jaar 2016. Tijdens deze show kunt u diverse nieuwe campermodellen bewonderen. Zet de data maar alvast in de agenda, meer informatie volgt.