NIEUW Prostor LED verlichting voor onder de luifel

Gelderse Camper Centrale verkoopt vanaf nu ook LED strip verlichting voor onder de luifel van uw camper of caravan. Wij verkochten al Prostor LED verlichting die in de knikarmen van de luifel waren bevestigd, maar nu zijn er ook nieuwe LED strips. Deze strips bevinden zich in de gehele lengte van de luifel onder aan de luifelkast, voor een breed en optimaal lichtbereik. Want ook als de zon ondergaat, wilt u optimaal kunnen genieten van het kamperen in uw camper of caravan. In de Prostor LED strips komen stijl en functionaliteit als het ware samen, waardoor uw kampeerbeleving helemaal compleet is. Daarnaast is het gebruik van LED verlichting ook nog eens kostenbesparend en zeer duurzaam. Kom dus gerust eens langs in onze showroom en vraag één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies.

prostor-luifel-nieuws

Diverse LED verlichting Prostor

Het assortiment LED verlichting van Prostor bestaat uit diverse soorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit ingebouwde of aangebouwde verlichting voor de knikarmen van de luifel. Erg handig als u ook ’s avonds in de buitenlucht wilt genieten van uw vakantieroman. Daarnaast is alle verlichting van Prostor waterdicht en dus bestand tegen een zomerse regenbui.

Nieuw in het assortiment zijn nu de LED strips, die onder de luifelkast in de gehele lengte zijn bevestigd. Hierbij kunt u nog kiezen voor een bevestiging met of zonder een aluminimum profiel, net wat bij uw smaak past. De LED strip geeft ’s avonds een moderne en stijlvolle uitstraling. Combineer deze uitstraling met de praktische functionaliteit van de LED strip en uw kampeerbeleving is ook ‘s avonds optimaal. Dan zijn er ook nog de voordelen voor het gebruik van de LED verlichting in het algemeen. U verbruikt bijvoorbeeld aanzienlijk minder stroom in vergelijking met traditionele verlichting. Daarnaast is het zeer duurzaam in gebruik, waardoor u er langer plezier van kunt hebben.

Prostor by Brustor LED verlichting

Prostor is onderdeel van het familiebedrijf Brustor nv. Met 30 jaar ervaring is de familie Brutsaert een belangrijke speler geworden in de zonweringen markt. Onder de merknaam Prostor bieden zij verschillende soorten luifels en voortenten voor campers en caravans. Het merk staat centraal voor duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en design.