Nieuw: Hymer Tramp CL 574 en 698 ‘60 Edition’

De nieuwste Hymer Tramps zijn bij ons binnengekomen: de Hymer Tramp CL 574 en CL 698. Deze speciale ’60 Edition’ campers zijn zeer praktisch en hebben genoeg zitplekken. Bent u benieuwd naar de hoogtepunten van de Hymer Tramp CL 574 en 698 ’60 Edition’? Lees dan verder!

Hymer Tramp CL 698 ’60 Edition’

Specificaties Hymer Tramp CL 574 en 698 ‘60 Edition’

De Hymer CL 574 en 698 ‘60 Edition’ zijn standaard voorzien van:

  • Airco met pollenfilter
  • Cruise control
  • Luifel van 4 meter
  • Hordeur
  • Panorama dakraam
  • Nachtverlichting
  • Koelkast 160 liter in de CL 698 en 142 liter in de CL 574
  • Vouwverduistering voor cabine
  • Extra slaapplaats

Moderne hoekkeuken in de Hymer Tramp CL 698 ’60 Edition’

U komt via de luxe entree binnen in de elegante Hymer Tramp CL 698. Daar ziet u een grote hoekkeuken met acrylglaswandbekleding. In de keuken zit een handige apothekerskast, waarin u allerlei kruiden en flesjes kunt zetten. In de koelkast, met een inhoud van 160 liter, heeft u genoeg ruimte om verse ingrediënten op te bergen. Dat alles maakt van koken een feestje.

Hymer Tramp CL 698 ’60 Edition’

L zitgroep

In de nieuwe Hymer Tramps kunt u genoeg vrienden of familie uitnodigen. De L zitgroep biedt namelijk plek voor tot wel 6 personen. ’s Avonds gezellig een spelletje spelen met z’n allen of gewoon genieten van een lekker glaasje wijn? Het kan allemaal.

Luxe matrassen

Op vakantie slapen als een roos, dat wil toch iedereen! In de Hymer Tramp CL 574 ’60 Edition’ treft u twee grote eenpersoonsbedden aan met luxe matrassen. Zo wordt u iedere ochtend uitgerust wakker. Onder de bedden heeft u genoeg opbergruimte voor uw kleding. In de Hymer Tramp CL 698 zijn zelfs slaapplaatsen voor drie personen.

Ruime garage met genoeg opbergruimte

U kunt uw fietsen gerust meenemen. Deze nieuwe Hymer Tramps beschikken namelijk over een grote garage. In deze garage kunt u ook kleine spulletjes kwijt in de handige opbergnetten. Hierdoor kunnen kleine onderdelen niet verschuiven onder het rijden.

Hymer Tramp CL 698 ’60 Edition’

Hymer Tramp CL ’60 Edition’ bij Gelderse Camper Centrale

Bent u in de vakantiestemming gekomen? U bent welkom in onze showroom om deze elegante campers te bezichtigen!