Nieuw: de HYMER connect app

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf april 2021 op alle HYMER BML I en T modellen. Dit betekent nóg meer luxe en comfort in uw HYMER camper. Met deze app heeft u namelijk toegang tot belangrijke camperinformatie zoals de kilometer-, elektriciteits- en waterstand. Maar u kunt ook vanaf een afstand het licht en de temperatuur van uw camper regelen. Lees hier meer!

Smart camper

Woningen worden steeds ‘slimmer’. De term smart homes komt u daardoor misschien wel bekend voor. Maar een smart camper is nieuw! De HYMER app is het eerste slimme ecosysteem voor een verbonden camper. Hiermee kunt u:

  • standaard informatie inzien zoals waterniveau en accustatus
  • het licht en de verwarming, airco en satellietinstallatie in de woonruimte instellen
  • communiceren met de app via bluetooth of mobiel netwerk
  • informatie inzien over het motorrijtuig, zoals locatie, afgelegde kilometers en service-interval
  • intelligente checklists en veiligheidsfuncties opvragen

Luxe kamperen

HYMER zorgt er met de HYMER app voor dat niets in de weg staat om luxe te kamperen. Want stel dat u aan het wandelen bent en het is warm. Met een simpele klik op uw telefoon zet u de airco in uw camper alvast aan zodat u na de wandeling heerlijk kunt bijkomen in uw afgekoelde camper. Of stel bijvoorbeeld in dat u elke ochtend op een bepaald tijdstip wakker wil worden met gedempt licht en een temperatuur van 21 graden. Het kan allemaal!

Wilt u de app ook?

Vanaf april 2021 is deze app beschikbaar op alle HYMER B-Klasse Masterline modellen. Kom wel alvast naar onze showroom om de HYMER van uw dromen uit te kiezen. Dan kunt u volgend jaar mét de app de mooiste reizen maken.

Heeft u al een HYMER B-Klasse Masterline en wilt u deze app ook? Dan kunt u dat toe laten voegen! Neem daarvoor gerust contact met ons op.