Nederlandse camperbestemmingen in het najaar

De bladeren vallen van de bomen en de temperatuur daalt. Houdt u ook zo van de herfst? Beeld u zich in dat u onder torenhoge bomen loopt terwijl de prachtig gekleurde bladeren om u heen naar beneden vallen. Misschien denkt u bij herfst niet meteen aan kamperen, maar ook in de herfst kunt u er met uw camper op uittrekken. Laat u in dit blog inspireren door de mooie camperbestemmingen die Nederland te bieden heeft.

 

Wandel door de bossen van de Veluwe

De Veluwe is het hele jaar door prachtig, maar niets kan tippen aan de warme kleuren van de herfst. Wist u dat herfstkleuren met pigmenten te maken hebben? Door de lagere temperaturen worden bladgroenkorrels afgebroken. Hierdoor verdwijnt de groene kleur van de bladeren en in plaats daarvan kleuren de bladeren geel, oranje of rood. Tip: vergeet uw camera niet mee te nemen! De Veluwe heeft veel natuurcampings waar u ook in het najaar terecht kunt. Wandel vanuit uw camper zo de prachtige bossen van de Veluwe in.

Kamperen in het najaar

Waai uit op het strand

Bent u toch liever op het strand te vinden? Het najaar is perfect om heerlijk uit te waaien op het strand. Reis met uw camper naar Zeeland, Noord-Holland of Zuid-Holland. Alhoewel het zeewater te koud is in het najaar, heeft het strand in het najaar veel voordelen. Zo heeft u in het najaar geen last van muggen en kunt u genieten van prachtige sterrennachten zonder dat u tot laat op hoeft te blijven.

Kamperen in het najaar

Bewonder het heuvellandschap van Zuid-Limburg

Geniet van het unieke heuvellandschap van Zuid-Limburg. Bent u een echte Bourgondiër? In Zuid-Limburg kunt u genieten van de beste maaltijden. Begin de ochtend met een heerlijk stuk Limburgse Vlaai, bestel daarna een traditionele stoofpot en eindig weer met een stuk Limburgse Vlaai. Bent u van plan om deze calorieën er ook weer af te sporten? Neem dan uw fiets mee en verken het Limburgse landschap per fiets. Meer over fietsdragers op uw camper leest u hier.

Kamperen in Zuid-Limburg

Ontdek de diversiteit van Friesland

Ook Friesland heeft in het najaar camperplaatsen genoeg. Kleed u warm aan, huur een bootje en ga het water op. Wilt u ook graag wat cultuur opsnuiven? Een bezoekje aan Leeuwarden mag niet ontbreken. Leeuwarden is in 2018 uitgeroepen tot de culturele hoofdstad van Europa. Leeuwarden bruist van het leven en cultuur!

Kamperen in het najaar

Bent u nog op zoek naar de juiste camper voor uw reizen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u ook graag in onze showroom.