Met de camper op reis in de herfst

De dagen zijn korter, de temperatuur daalt en de blaadjes vallen van de bomen. Maar heeft u een camper? Ga er dan juist nu op uit! Zeg gedag tegen de winterdip en maak de mooiste reizen. Adem elke dag de frisse ochtendlucht in en kom helemaal bij. De natuur is juist in de herfst zo prachtig!

Slecht weer bestaat niet

Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding. Dat is een bekende uitdrukking waar wij helemaal achterstaan. Want met de juiste kleding bent u optimaal voorbereid op eventueel slecht weer.

Rijd door de prachtig gekleurde bladeren en geniet van de geur van net gevallen regen. Pik nog even de herfstzonnestralen mee. En wat is er knusser dan een kopje thee bij de verwarming in de camper en het horen van de regen op het dak?

Geniet van het klimaat in andere landen

Vindt u het in de zomer te warm in het buitenland? In de Nederlandse herfst is het vaak juist heerlijk vertoeven in andere landen! Of wilt u echt een ervaring om nooit te vergeten? Rijd dan naar IJsland voor een bijzonder natuurspektakel!

De herfst is de ideale periode om door IJsland te trekken. De temperatuur is nog aangenaam en de dagen zijn nog relatief lang. IJsland biedt u een ongerepte natuur met vulkanen, spuitende geisers, warmwaterbronnen, ruige rotsen, prachtige watervallen en eindeloze meren. Extra bijzonder is dat u in de herfst elke dag meer kans heeft om het Noorderlicht te bewonderen. Lijkt dit een droom? Maak het waar en haal uw camper uit de stalling!

Camperplaatsen zijn het hele seizoen beschikbaar

De meeste camperplaatsen zijn het hele seizoen beschikbaar. Zo komt u ook in de herfst op de mooiste plekjes! Bezoek een mooie stad, ga heerlijk uiteten en geniet van de nachtrust in de camper. Sommige campings zijn wel gesloten, dus zoek van tevoren wel even goed uit of u terecht kunt op de plekken waar u dat wilt.

Rustiger én goedkoper

In de herfst is het een stuk minder toeristisch dan in de zomer. Hierdoor komt u optimaal tot rust. De mooiste plekken zijn eenvoudig te bereiken zonder dat u achter in de rij aan moet sluiten. Daarnaast is het prijstechnisch vaak ook een stuk aantrekkelijker. In de zomer betaalt u overal de hoofdprijs voor, in de herfst bent u een stuk goedkoper uit!

Campers van alle gemakken voorzien

Wij verkopen de mooiste campers die van alle gemakken voorzien zijn. Hierdoor weerhoudt niets u om onvergetelijke reizen te maken, zelfs in de herfst of winter. Wij adviseren u graag over de camper die bij u past. Zien we u snel in onze showroom?