Memo fietsendragers: optimaal comfort

Eenmaal aangekomen op uw vakantiebestemming kan het verkennen van de omgeving beginnen. Dit kan te voet, maar natuurlijk ook per fiets. Steeds meer campereigenaren nemen hun elektrische fiets mee op vakantie. Met als voordeel dat zij meer van de omgeving van het vakantieadres kunnen zien.

De meeste campers beschikken over de mogelijkheid om aan de achterzijde een fietsenrek te plaatsen. Gelderse Camper Centrale biedt twee fietsendragers van het merk Memo die het extra gewicht van een elektrische fiets met gemak aan kunnen.

 

Uw fietsen vervoeren met de Memo M-star fietsendrager

Een elektrische fiets is met haar 30 kilo een stuk zwaarder dan een reguliere fiets. Dit maakt het vervoer niet altijd even makkelijk. Maar hoe zorgt u er dan voor dat u uw elektrische fietsen op een eenvoudige en veilige manier mee kunt nemen op vakantie? Memo heeft hiervoor een oplossing.

De M-Star inklapbare fietsendrager kan twee elektrische fietsen vervoeren. Ook is deze drager op kniehoogte te monteren. Is het voor u niet mogelijk om uw elektrische fiets op te tillen? Geen probleem. Met een extra verkrijgbare rijgoot rijdt u uw fiets zonder moeite op de drager.

Memo Fietsendrager

Vindt u het ook zo vervelend om elke keer uw fietsendrager te demonteren wanneer u hem niet gebruikt? Met de M-Star fietsendrager is dit niet meer nodig. De drager is namelijk eenvoudig zonder gereedschap in te klappen. Hierdoor bespaart u ook nog eens 40 centimeter ruimte bij het stallen van uw camper.

De Memo Bike Lift tilt zonder moeite uw fietsen van de grond

Beschikt uw camper aan de achterkant over een serviceluik? Dan is het fijn wanneer uw fietsen geen blokkade vormen. Want iedere keer uw fietsen weghalen als u bijvoorbeeld uw toilet moet legen is niet ideaal. Met de Memo Bike Lift plaats u uw fietsen op een laag niveau op de drager. Met één druk op de knop tilt de lift uw fietsen omhoog tot de gewenste hoogte.

In de hoogste stand staan uw fietsen ruim één meter veilig van de grond. De geïntegreerde motor tilt makkelijk een gewicht van maximaal 60 kilo. Hiermee is de drager geschikt voor het meenemen van twee elektrische fietsen of drie normale fietsen. Wanneer u de drager niet gebruikt kunt u hem inklappen. Ingeklapt neem het gehele systeem 40 centimeter in beslag, uitgeklapt is dat 75 centimeter.

Wilt u meer weten over het vervoeren van uw (elektrische) fietsen? Of wilt u meer weten over onze campers? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.