Maak kennis met Menno Cremer

Menno Gelderse Camper Centrale

Menno Cremer werkt sinds april bij Gelderse Camper Centrale en zit al helemaal op z’n plek. Menno is verkoopadviseur en stelt zich graag aan u voor.

Over Menno

Menno is 47 jaar en woont in Veenendaal. Als hij niet in de showroom tussen de campers loopt, trekt hij er het liefst op uit met zijn motor of auto. ‘Ik ben nieuwsgierig en vind het leuk om nieuwe gebieden te ontdekken’, vertelt hij. Een andere hobby van Menno is varen op de Friese wateren.

‘Ik heb nog geen camper-reiservaring, dus daar moet ik snel wat aan doen’, grapt hij. ‘Zwitserland, Italië en Oostenrijk vind ik prachtige landen. Tussen de bergen en bossen ben ik in mijn element. Het lijkt me geweldig om hier een camperreis te maken. Ook Scandinavië staat hoog op mijn lijstje. Alle reistips zijn welkom!’

Menno Gelderse Camper Centrale

Klanten écht helpen

Menno heeft ruim 25 jaar ervaring als verkoper van verschillende automerken, waaronder Saab en Volvo. Sinds 2014 werkt hij bij Broekhuis. Door de overname van Gelderse Camper Centrale door Broekhuis kwam er ruimte om de overstap te maken naar campers. ‘Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Het product is nieuw voor mij, maar gelukkig hebben we een goed team wat mij hierin verder helpt. Ik voel me hier al helemaal thuis’, vertelt hij enthousiast.

Wanneer we Menno vragen wat hij het leukst vindt aan zijn vak, hoeft hij niet lang na te denken. ‘Je leert nieuwe mensen kennen. Je hoort hun verhalen en wensen. Daardoor kun je hen écht helpen. In ons geval helpen om de perfecte camper te vinden. Die ene camper die aan alle wensen voldoet. Een camper is een tweede thuis en zo moet dat voor u als klant ook voelen. Ik ga voor perfectie!’

Wilt u verder kennismaken met Menno? U vindt hem tussen de campers in onze showroom. Menno en alle andere medewerkers van Gelderse Camper Centrale heten u alvast van harte welkom!