Kampeerauto van het jaar 2017

Heeft u de nieuwste campers bewonderd op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs of heeft u zich al verdiept in de modellen van 2017? Stem dan nu op de kampeerauto van het jaar en win een C1-rijbewijs!

Wij zijn erg onder de indruk van de genomineerde Bürstner en Hymer campers en vertellen u er graag meer over.

Bürstner Nexxo Time T 569 Edition 30 2017

Bürstner viert een jubileum dit jaar. Al 30 jaar bouwt Bürstner haar eigen campers en dat viert ze met prachtige Edition 30 campermodellen. De Bürstner Nexxo Time Edition 30 is één van de modellen die speciaal voor dit 30-jarige jubileum ontwikkelt is. Met het opvallende Fiat design, 16 inch aluminium velgen en het prachtige interieur voelt u zich meteen thuis in deze camper.

Burstner Nexxo Time

Bürstner Elegance I 840

De Bürstner Elegance I 840 is zowel van binnen als van buiten luxueus te noemen. Stap gemakkelijk in door de extra brede opbouwdeur en laat u verrassen door het interieur. Geniet van het panorama rondomzicht door de extra hoge voorruit en kies uit verschillende meubeldecors en stofferingscombinaties. Met deze camper geniet u van een 5-sterren vakantie.

Hymer B-DL Duomobiel

De Hymer B-Klasse 534 DL Duomobiel is een integraal camper met een unieke indeling. Deze camper biedt het beste comfort tot in de kleinste details: een brede ingangsdeur, een doorlopende bovenvloer woongedeelte, een verwarmde dubbele bodem, doucheruimte zonder wielkast, nachtverlichting, voorstoelen en grote bedden met slaapcomfortsysteem.

Hymer BDL

Hymer Van 374

De nieuwe Hymer Van 374 lijkt technisch veel op de bestaande Exsis T-modellen. Daarnaast heeft deze camper hetzelfde bad en dezelfde keuken als de HymerCar buscampers. Een groot pluspunt van de Hymer Van 274 ten opzichte van de buscamper is de grote garage.

Op welke camper stemt u?

Welke camper vindt u het beste? Breng uw stem uit voor 1 november 2016 en maak kans op een C1-rijbewijs. Wij zijn erg benieuwd welke camper het meest in de smaak valt. De winnaar wordt bekendgemaakt op de Caravana beurs, die van 19 tot en met 24 januari 2017 wordt gehouden in Leeuwarden.

Update

De winnaar is bekend! De Hymer B-DL Duomobil is kampeerauto van het jaar 2017. Deze integraal camper is bij ons leverbaar. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Kampeerauto van het jaar 2017