Jos & Erna vertellen over hun eerste camper ervaringen

Reizen met een camper of caravan is niet zomaar een vakantie, het is een levensstijl. Gaan en staan waar je maar wilt en genieten van de vrijheid van een rijdend vakantiehuis. Veel van onze klanten gingen u al voor. Wij zijn altijd erg benieuwd naar de reiservaringen van onze klanten en hebben daarom een aantal klanten gevraagd om te vertellen over hun ervaringen met hun caravan of camper.

zuid-frankrijk

Vandaag het woord aan Jos en Erna Zoun over hun eerste ervaringen met hun Bürstner 726 G Elegance camper.

De eerste camperervaringen van Jos en Erna

erna-zounJos en Erna hebben beiden een erg drukke carrière achter de rug, waarin zij beiden eindverantwoordelijk waren voor verschillende organisaties (o.a. ziekenhuizen). Ze genieten nu volop van de vrije tijd die ze hebben door op reis te gaan met hun camper. Ze leren nu (zoals ze zelf zeggen) om “relaxed te zijn, te onthaasten en in het hier en nu te leven.” Op dat pad zijn ze nu al goed op weg.

Wanneer kochten jullie je eerste camper? Wat voor type/merk camper was het?
“Wij hebben onze eerste camper gekocht in 2011, dat was (en dat is nog steeds) een Bürstner 726 G Elegance. Na een diepgaande studie op het internet, kwamen we bij de Gelderse Camper Centrale terecht voor de aanschaf van onze eerste camper.”

Waar naar toe was uw eerste reis met jullie camper en hoe was deze ervaring?
“Onze eerste reis met onze Bürstner Elegance ging naar Frankrijk. Om onze vrienden en familie op de hoogte te houden van onze ervaringen hebben we hiervan een aantal reisverslagen gemaakt, waarin onze ervaringen uitgebreid staan beschreven. We reisden van Clervaux in het Noorden van Luxemburg naar de Franse Jura en door naar Zuid-Frankrijk aan de Middellandse Zee. Inmiddels zijn we enige jaren en vele ervaringen rijker, waaronder Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Kroatië. We hopen hier nog jaren mee door te gaan!”
Lees hier de uitgebreide en levendige reisverslagen van Jos en Erna:

Wat maakt het reizen met een camper volgens jullie zo bijzonder?

“Tijdens het reizen met onze camper genieten we van de vrijheid, maar genieten we ook vooral van elkaars gezelschap.”

jos-zounWaarom heeft u gekozen voor Gelderse Camper Centrale als uw camper dealer?“

Via het internet hebben we Gelderse Camper Centrale gevonden. We zijn heel tevreden over de Gelderse Camper Centrale, we kunnen altijd terecht en de service is geweldig.”

Hebben jullie nog handige tips voor andere camperaars die voor het eerst op pad gaan?
“Ja, in één van onze reisverslagen staat een stuk tekst over “Gluren naar de buren”. Door te kijken naar wat anderen doen leer je dat er bepaalde volgordes in handelingen zijn die camperaars vrijwel allemaal toepassen: daar waar wij bij aankomst keken naar welke plek het mooist leek en ons afvroegen hoe daar in te parkeren gingen zij als eerste standaard bij de watertap hun tank bijvullen. Daarna volgde de rest. Zo ook bij vertrek: procedure dan is om op weg naar de uitgang van de camperplaats het “grijze” water in de vuilwatertank te lozen en de chemisch toilet cassette af te storten. Inmiddels zijn we natuurlijk een stuk wijzer, maar het afkijken heeft ons in het begin zeker geholpen.“

Ook uw reiservaringen delen?

Heeft u ook een mooie reiservaring met uw caravan of camper van Gelderse Camper Centrale en wilt u ook uw verhaal met ons delen? Stuur dan een e-mail naar info@geldersecampercentrale.nl