John Carpai stelt zich voor

Hij is al weer een maand werkzaam bij de Gelderse Camper Centrale en zit al helemaal op z’n plek. John Carpai is verkoper en stelt zich graag aan u voor.

Klanten écht verder helpen

Als we John vragen waar hij enthousiast van wordt, horen we vreemd genoeg het woord ‘verkopen’ niet terug. John: “Het leukste is om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen. Want als je iemand kent, kun je veel beter helpen met het realiseren van wensen. Ik neem altijd ruim de tijd om het verhaal van de klant te horen. Ik word helemaal blij als ik daar zelf ook weer wat van opsteek.”

John illustreert zijn werkwijze met een recent voorbeeld: “Er kwamen klanten bij me die op zoek waren naar een 4×4 camper, terwijl ze weten dat die voorlopig niet leverbaar zijn in Nederland. Uiteraard hebben we een heel gesprek gehad, want ik was benieuwd naar zijn verhaal. Nadat ze weg waren ben ik op zoek gegaan en vond een camper die in hun plaatje paste.
Toen ik belde voor een aanbod zei de klant: “Ik zei na het eerste gesprek al tegen mijn vrouw dat ik zeker wist dat we gingen slagen bij de Gelderse Camper Centrale.” Ik vind het zo leuk dat klanten door goed contact al het vertrouwen in ons hebben. Daar doe ik het voor.”

Ervaring in automotive én kamperen

John heeft 21 jaar gewerkt bij een dealer van een premium automerk. Hij weet alles over luxe op vier wielen. Daarnaast heeft hij zelf ook een camper waarmee hij samen met z’n vrouw Europa doortrekt. John: “Ik ben blij dat ik al zoveel ervaring meeneem, want dat draagt bij aan het beste advies aan de klant.”

Wilt u verder kennis maken met John? Maak dan direct een afspraak in de showroom. John en alle andere medewerkers van de Gelderse Camper Centrale heten u alvast van harte welkom!

John Carpai