Hymermobil B-Klasse DynamicLine: lichtgewicht camper

De nieuwe Hymermobil B-Klasse DynamicLine is een lichtgewicht camper met optimaal comfort. Deze Hymer camper weegt slechts 2,8 ton (model B 504) en heeft vele extra’s te bieden op het gebied van design en comfort. We informeren u graag over de vele indrukwekkende kenmerken van dit nieuwe model.

Hymermobil voorkant

 Winnaar Das goldene Reisemobil Integraal campers 2016

Lichtgewicht Hymermobil

Een camper die lichter is dan de Hymermobil B-Klasse DynamicLine vindt u niet. Deze camper weegt rijklaar minder dan 3 ton en houdt zo minimaal 500 kg laadvermogen over. En dat voor een Hymer camper met meer flexibiliteit, comfort, design perfectie en kwaliteit dan ooit.

Het beste comfort

De Hymermobil B-Klasse DynamicLine beschikt over veel details die het beste comfort bieden. Zo heeft deze camper onder andere:

  • Een brede ingangsdeurBergruimte Hymermobil
  • Een doorlopende boven vloer woongedeelte
  • Een verwarmde dubbele bodem
  • Doucheruimte zonder wielkast
  • Nachtverlichting
  • Grote bedden met slaapcomfortsysteem
  • De grootste bergruimte in zijn klasse
  • Een vrije hoogte van maximaal 1,22 meter
  • Uittrekbare slede voor gasflessen

Vernieuwd uiterlijk

De Hymermobil B-Klasse DynamicLine is niet alleen van de binnenkant veranderd, deze camper heeft ook een geheel vernieuwd uiterlijk. De voorzijde ziet er anders uit door de grote panoramische voorruit en de exclusieve HYMER-schijnwerpers met LED-dagrijlicht. De strakke lijnen op de zijkant van de Hymermobil geeft deze camper een sportieve uitstraling.

Hymermobil B Klasse zijaanzichtHet dak is voorzien van een GFK laag, wat extra weerbestendig is. De zijwanden en raamframes zijn van aluminium.

Op de L-vormige bank met loungekussens kunt u gegarandeerd heerlijk ontspannen. Knoeit u een keer op de kussens? Geen paniek, alle stoffen hebben een vlekkenbescherming en voldoen aan de normen van uv-stabiliteit, kleur- en lichtechtheid. Draai de tafel zoals u dat wenst, de tafel is namelijk bij een aantal modellen eenvoudig 360° te draaien.

En zit uw afvalwatertank vol? De servicecamera biedt hulp bij het leegmaken van uw afvalwatertank! De schakelaar vindt u op het dashboard in de cabine. Met één druk op de knop is het afvalwater verdwenen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Hymermobil B-Klasse DynamicLine? U vindt deze camper bij ons vanaf  €91.290,-. Kom gerust bij ons langs of neem contact met ons op. We helpen u graag bij de zoektocht naar uw perfecte camper.

Borrelen in Hymercamper

Interieur Hymercamper