Hymer lanceert de Hymermobil B-klasse Masterline

Hymer lanceert nu de Hymermobil B-klasse Masterline. Een luxe keuken, modern sanitair en heerlijke bedden van meer dan 2 meter lang; het zijn slechts een aantal voordelen van deze bijzondere camper. Bent u benieuwd ? Bekijk deze 3D Tour door het prototype!

Hymermobil B-Klasse Masterline

De Hymermobil B-Klasse Masterline is 7,89 meter lang en 2,35 meter breed. Deze camper biedt slaapruimte voor zo’n 4 tot 5 personen. Er zijn twee comfortabele éénpersoonsbedden met een lengte van meer dan 2 meter en een breedte van 89 centimeter. Deze bedden kunnen ook omgezet worden in één groot bed.  Zo slaapt u in deze camper net zo fijn als thuis.

Hymermobil Bklasse masterline

Maar dat niet alleen, ook qua badkamer en keuken hoeft u niet in te leveren als u gaat reizen. Met een groot werkoppervlak in de keuken en een hybride kookplaat die gas- en inductie kookvlakken combineert, kunt u heerlijk koken. En de badkamer lijkt ruimer dan ooit door het nieuwe verlichtingsconcept. De avonturen van het reizen; het gemak van thuis. Dat biedt deze camper! Wat vindt u ervan?

Hymermobil Bklasse masterline