Hymer Holland Editie vanaf nu bij ons in de showroom!

Hymer komt met een speciaal model camper op de markt: de Hymer Exsis 474 Holland Editie. Zoals de naam al doet vermoeden is de Hymer Holland Editie alléén in Nederland verkrijgbaar. Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs begin oktober mochten wij het nieuwe model al uitgebreid bewonderen. Vanaf nu is de Hymer Holland Editie dan ook voor u te bekijken in onze showroom. Kom gerust eens langs voor een goed advies en een lekker bakje koffie.

hymer-holland-editie

Luxe campers voor een zeer aantrekkelijke prijs

De Hymer Exsis 474 Holland Editie is verkrijgbaar als de half integraal Exsis-T en de volintegraal Exsis-I. Beide modellen staan bekend als comfortabele lichtgewicht campers. De eigenschappen van de Exsis 474 Holland Editie doen hier nog een schepje boven op. Om te beginnen, de Exsis-t Holland Editie is uitgerust met een panoramisch dakraam boven de bestuurderscabine, airconditioning, volautomatische satelliet antenne en navigatie in combinatie met camera. Dit zijn uiteraard maar een paar hoogtepunten uit de totale uitrusting die het nieuwe model Exsis-t te bieden heeft.

Integraal camper Exsis-i Holland Editie

De integraal Exsis-i Holland Editie is net zo compleet uitgerust met elektrisch bedienbare ramen, in hoogte verstelbare én kantelbare cabinestoelen en automatische airconditioning, volautomatische satelliet antenne en tevens navigatie in combinatie met camera. Beide campers zijn uitgerust met vele extra’s voor een wel heel interessante prijs. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide uitrusting van de Hymer Holland modellen in onze showroom. Kom gerust eens binnenlopen en bekijk onze campers op uw gemak.

Lichtgewicht Hymer Exsis-t én Exsis-i

De Hymer Holland Editie is geïnspireerd door de Exsis modellen van Hymer. De Exsis-t en de Exsis-i zijn beiden dé lichtgewicht campers van Hymer. Door de speciaal ontwikkelde materialen waaruit de campers zijn opgebouwd en de GFK-lichtgewichtvloeren is veel gewicht bespaard. De Exsis modellen én dus de Hymer Holland Editie beschikken daarnaast over ruim voldoende laadruimte. De Hymer Holland Editie is slechts beperkt en tijdelijk verkrijgbaar en vanaf januari 2015 kunt u in uw Hymer Holland Editie rijden. Neem gerust contact op voor eventuele vragen.