Hymer hefbed organiser

Hymer LogoDe Hymer hefbed organiser zorgt ervoor dat u de ruimte, waar nu het hefbed geplaatst is in uw integrale Hymer camper, effectief kunt gebruiken. Gebruikt u het hefbed zelf eigenlijk nooit en komt u wel vaak ruimte te kort voor uw bagage, zoals uw kleding? Dan is de Hymer hefbed organiser de perfecte oplossing. Berg uw spullen op in de op maat gemaakte boxen.

Hefbed organiser

Een hefbed organiser is een vakindeling die past in het hefbed van de integrale Hymer. Vaak wordt het hefbed niet gebruikt en is het een loze ruimte in uw Hymer camper. Nu hebben wij de Hymer hefbed organiser in ons assortiment, waarmee u deze ruimte effectief in kunt richten.

U kunt diverse spullen opbergen in de organiser, zoals kleding, boeken, voorraadartikelen etc. Verwijder het hefbed matras en plaats de hefbed organiser. De organiser bestaat uit verschillende boxen, namelijk:

  • hefbed-organiser-hymer1 box van 1220 x 720 x 100 mm.
  • 2 boxen van 295 x 664 x 100 mm.
  • 4 boxen van 295 x 340 x 100 mm.
  • 1 box van 1200 x 700 x 100 mm. met verdelers, waar u meerdere boxen van kan maken.

De hefbed organiser is gemaakt van stevig en vuilwerend kunststof en het heeft een dubbele bodem. De hoeken zijn versterkt met stootbestendig materiaal. Het gewicht van de Hymer hefbed organiser is 5 kg. U kunt de boxen indelen zoals u dat wenst en wat het beste werkt met uw spullen.

Hymer hefbed organiser in onze showroom

hefbed-organiserWilt u de Hymer hefbed organiser eens zien? Dat is mogelijk, want wij hebben het sinds kort in onze showroom. U zult zien dat de organiser erg praktisch is en dat u veel extra spullen mee kunt nemen! De prijs van de Hymer hefbed organiser is €349,- en het is op voorraad leverbaar.

Wilt u meer informatie over de Hymer hefbed organiser? Neem dan contact met ons op!