Hymer en AL-KO willen nieuwe slide-out camper ontwerpen

De caravan en camper producent Hymer wil samen met AL-KO een nieuwe slide-out camper gaan ontwikkelen en daarbij willen ze de ideeën van de consument gaan gebruiken. Het bijzondere aan deze nieuwe camper is dat het wordt ontworpen met een ‘slide-out’ net zoals de Amerikaanse campers, maar dan in Europese afmetingen. Ter introductie op de nieuwe camper, vragen zij camperliefhebbers om hun ideeën op te sturen aan de hand van een (online) plattegrond. De twaalf beste inzendingen kunnen mooie prijzen winnen.

ontwerpwedstrijd-hymer-al-ko

Ontwerp de slide-out camper van uw dromen

Via de online tool kunt u meedoen met de actie van Hymer en AL-KO. Ontwerp een slide out camper die voldoet aan uw eigen wensen en maak kans op mooie prijzen.

Alle ingezonden ideeën worden bekeken door een vakjury, die bestaat uit vertegenwoordigers van Hymer, promobil en Al-KO. De 12 leukste en beste ideeën worden gepresenteerd in Stuttgart op het CMT Holiday Exhibition in januari 2015. Het prototype van de winnende plattegrond wordt tentoongesteld op de Caravan Salon in Düsseldorf in 2015.

Meedoen met de ontwerpactie kan tot en met 10 december 2014, dus ga snel aan de slag. Voor meer informatie over de ontwerpwedstrijd, verwijzen wij u door naar de website van AL-KO of Hymer.