Hymer B-klasse modellen 2016

Hymer B-Klasse Dynamic Line 2016-sliderGisteren toonde Hymer haar nieuwe Hymer B-Klasse DynamicLine campers aan de pers. Hymer is al jaren één van de meest toonaangevende camper-merken. De Hymer B DL, zoals de camper in het kort genoemd wordt is onderdeel van het zeer populaire Hymer B-Klasse campermodel, met al meer dan 55.000 verkochte voertuigen. Het is daarom niet verrassend dat Hymer voor 2016 nieuwe modellen binnen deze serie zal uitbrengen. Ook deze nieuwe modellen vallen weer op door het exclusieve en harmonieuze design.

Dit design is terug te zien aan de strakke vormen die in de camper verwerkt zitten. De voorkant valt geheel samen met de huidige trends op het gebied van automotive design. Hiernaast is het interieur zeer modern en innovatief ontworpen om u van alle gemakken te voorzien.

Nieuw aan de Hymer B-Klasse Dynamicline 2016

Ook deze nieuwe Hymer B DynamicLine modellen zijn voorzien van een stevige constructie en een bovengemiddelde afwerking wat betreft de daken en de vloeren van deze modellen. Wij zijn erg benieuwd naar meer beeldmateriaal van de campers en wachten vol spanning de nieuwe informatie af. We kunnen er in ieder geval van uit gaan dat de nieuwe modellen door de isolatie en verwarming technieken tegen alle weersomstandigheden kunnen, aangezien dit een van de innovaties is waar Hymer zich in 2016 voor inzet.


Overigens is dit niet het enige model campers dat van Hymer uitkomt in 2016, op deze pagina vind u een volledig overzicht van alle nieuwe Hymer modellen. Het nieuwste Hymer B-klasse 2016 model speelt in op de allerlaatste trends binnen de camper-wereld. Ondanks de vele mogelijkheden en opslagruimte weegt de camper minder dan 3 ton. Hiermee wordt de B-klasse steeds meer een alternatief voor een compactere variant.

Om ervoor te zorgen dat de camper aan de hoogste eisen voldoet wordt er gebruikt gemaakt van de nieuwe WoodWelding technologie. Door middel van Ultrasone energie worden verschillende materialen aan elkaar verbonden, waar verbindingsmaterialen eerst gesmolten worden om wanneer ze afgekoeld zijn een stevige basis te vormen voor de onderdelen van de camper.

Hymer B Dynamicline indelingen

In de beginfase van de nieuwe modellen komt Hymer met twee mogelijke indelingen voor de Hymer B DynamicLine op de markt,  de B 444 DL en de B 588 DL. De twee indelingen verschillen van elkaar in grootte, maar zeker niet in gemak. De B 588 DL is zo’n 100 cm langer waardoor er twee extra bedden in verwerkt zitten. Zowel de Hymer B 444 DL als de B 588 DL hebben een zelfdragende garage achterin, waar plaats is voor bijvoorbeeld een fiets of andere reisbenodigdheden. Met de 450 KG capaciteit van deze garage hoeft u niets meer thuis te laten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de 2016 Hymer B-Klasse of één van de andere merken campers die wij leveren? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of kom een keer kijken in onze showroom.