Exclusief bij ons in de showroom: Bürstner Ixeo I 746 Limited

Vanaf vandaag is een wel heel bijzondere camper te bewonderen in onze showroom! Wij zijn namelijk de enige Nederlandse dealer die een Bürstner Ixeo I 746 Limited in de showroom heeft staan. Van deze bijzonder luxe camper worden er wereldwijd slechts zestig gemaakt.

Burstner Ixeo I 746 Limited

 

Wij mogen als premium dealer één van de in totaal zestig stuks in ontvangst nemen. De Bürstner Ixeo I 746 Limited is een 6.0 integraalcamper en uitermate geschikt voor mensen die in stijl en luxe willen kamperen. De champagne kleur zorgt ervoor dat hij zeker niet over het hoofd wordt gezien op de weg. De grote lounge bank en het queensize bed achterin maken deze camper uniek.

Ongekende luxe

De luxe in deze camper is ongekend. De prachtig afgewerkte lederen bekleding, comfortabele stoelen en grote loungehoek achterin de camper bieden een bijzondere manier van reizen. Daarnaast is er boven de loungehoek een tweepersoons hefbed in het plafond verwerkt dat er fantastisch uitziet. Het queensize bed heeft een prachtige afwerking en geeft een ruim slaapcomfort.

De Gelderse Camper Centrale heeft nog vele extra opties toegevoegd voor de meest luxe ervaring. De Bürstner Ixeo I 746 Limited is voorzien van automatische airco in de cabine, vloeistof verwarming en thermo floor met dubbele bodem voor de perfecte temperatuur het hele jaar rond.

Verder is er een 32 inch televisie, premium soundsystem en subwoofer aanwezig voor een prachtig geluid uit de speakers. Deze camper is bovendien voorzien van extra bovenkasten, een gasoven, extra opbouw accu, een automatische gas omschakel installatie met display en 18 inch lichtmetalen velgen voor een nog luxere reiservaring.

Kom naar onze showroom

Bent u benieuwd naar deze bijzondere camper? Bekijk hem op onze aanbodpagina en kom langs in onze showroom!