Even voorstellen: William Pol

William-Pol-Monteur

William is sinds 1 november 2021 werkzaam als monteur bij de Gelderse Camper Centrale. In dit bericht stelt William zich aan u voor.

Over William

“Ik ben William Pol. Ik ben 36 jaar, ik ben getrouwd en heb een dochter. Ik ben hiervoor werkzaam geweest in de metaalsector en ik heb in diverse functies gewerkt in de automotive.” William neemt al flink wat jaren relevante werkervaring met zich mee: “Ik ben begonnen met werken op mijn zestiende, dus dit doe ik inmiddels al 20 jaar.”

Nieuwe uitdaging

William was al enige tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging, en was dan ook meteen enthousiast toen hij de vacature van Gelderse Camper Centrale voorbij zag komen: “Ik vind het verfijnde werk van hier leuker dan de grove werkzaamheden die ik hiervoor deed. Dit was hetgeen wat ik al langer zocht. Met de technologieën van de toekomst zit er genoeg uitdaging in dit werk en is er veel om in te specialiseren.”

Aan de slag met campers

William zit tussen de campers goed op zijn plek. “Ik heb zelf ook een camper. Die heb ik zelf opgeknapt. Daar komt ook mijn interesse voor dit werk vandaan. Het werk bij de Gelderse Camper Centrale is hartstikke leuk. Ik heb leuke en vriendelijke collega’s, dus het is een fijn bedrijf om te werken.”

Wilt u graag weten wat William voor u en uw camper kan betekenen? Kom dan gerust een keer langs. William en de andere collega’s bij Gelderse Camper Centrale helpen u graag verder.

William Pol Monteur