Even voorstellen: onze nieuwe receptionistes

Jolanda en Cindy zijn onze nieuwe receptionistes. Als u telefonisch contact opneemt met de receptie, zullen zij u verder helpen met uw vraag. Ook zijn zij de eerste die u ziet als u bij ons binnenloopt. In dit nieuwsbericht stellen ze zich aan u voor.

Cindy van Doorn

“Ik ben Cindy van Doorn. Ik woon met mijn man en twee dochters in Bennekom. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met interieurstyling, voetbal (kijken) en kamperen. Dit laatste doe ik het liefst met onze caravan in het mooie kustgebied tussen Oostkapelle en Zoutelande in Zeeland. Na jarenlang in de mode- en schoenenbranche te hebben gewerkt, ben ik sinds 1 december 2019 begonnen als receptioniste bij Gelderse Camper Centrale. Ik vervul deze functie samen met mijn collega Jolanda. Er valt nog een hoop te leren maar deze uitdaging pak ik graag aan! Ik hoor nu al zoveel mooie verhalen over de reizen die onze klanten maken met hun caravan of camper. Ik ben nieuwsgierig naar wat er nog meer komen gaat en ik ga dan ook met veel plezier drie dagen per week aan het werk! Tot ziens bij Gelderse Camper Centrale!”

Jolanda van de Kraats

“Mijn naam is Jolanda van de Kraats. Ik woon samen met mijn man in Veenendaal en wij hebben drie dochters. Per 1 december 2019 ben ik als receptioniste in dienst getreden bij Gelderse Camper Centrale. Samen met mijn collega Cindy vervullen wij deze functie en zijn we op wisselende dagen aanwezig. Met veel plezier ben ik al een aantal jaren werkzaam in camper- en caravanland. Ik ben veel buiten te vinden om te wandelen, hardlopen en fietsen. Verder vind ik het heerlijk om een beetje piano te spelen en een boek te lezen. Zelf kamperen wij met de caravan en reizen we heel Europa door. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!”

Bent u benieuwd naar onze nieuwe medewerkers? Kom gerust eens langs in onze showroom!