Een huurcamper kopen?

De droom van veel mensen is om eens in hun leven met een camper op vakantie te gaan. Dan is het kopen van een camper iets om goed over na te denken. Want er is veel keuze, denk bijvoorbeeld aan het merk, de indeling, de afmetingen of het aantal bedden. Bij het kopen van uw eerste camper weet u ook nog niet zeker of het merk waar u aan denkt werkelijk gaat bevallen? Om die onzekerheid weg te nemen bieden wij de mogelijkheid om het “camperen” eerst zelf te ervaren met één van onze huurcampers. Als u vervolgens besluit om de camper als nog te kopen, krijgt u van ons het huurbedrag terug. Een mooie mogelijkheid om zeker te zijn van uw camperaankoop.

huurcamper

Geen twijfels bij het kopen van uw (huur)camper

Wij denken dat veel camperliefhebbers zich de vraag stellen: “Maar wat als ik dit model toch niet de beste keuze vind? Wat doe ik dan met die camper die ik net gekocht heb?” Dit kan voor u een reden zijn om de aankoop van een camper toch maar even uit te stellen. Deze twijfel is nu niet meer nodig. Wij bieden klanten die een camper huren de mogelijkheid de camper te kopen als hij bevalt. Ze krijgen de huurprijs direct als korting op het aankoopbedrag van de camper. Op deze manier nemen we twijfel weg en de klant heeft direct een flinke korting op een camper die ze al hebben kunnen testen. Een win-win situatie denken wij.

Kies uit vier camper varianten

Wij hebben op dit moment vier prachtige Bürstner campers in de verhuur voor het zomerseizoen. Dit zijn de types:

De Bürstner Viseo integraal camper heeft als enige de beschikking over 2 tweepersoonsbedden. De overige Burstner campers zijn half integraal en variëren van 2-persoons tot 4-persoons campers. Neem voor het huren van één van onze campers gerust contact op met één van onze medewerkers.