Off-road reizen met een 4×4 camper: de Hymer ML-T 580 4×4

Hymer 4x4

Bent u op zoek naar een 4×4 camper waar u ook met onverharde wegen op kunt vertrouwen? Met de Hymer ML-T 580 4×4 kunt u de lastigste ondergronden bedwingen. Door de vierwielaandrijving en krachtige 6 cilinder motor rijdt deze Hymer zonder moeite over wegen met sneeuw, zand, ijs, steenslag en over bergen.

Hymer ML-T met 4×4 aandrijving

Het komt niet veel voor, campers met vierwielaandrijving. Hymer bracht in 2016 deze camper ML-T met 4×4 aandrijving op de markt. De basis voor de Hymer ML-T serie is de Mercedes Sprinter 4×4, wat het mogelijk maakt om deze half-integraal camper uit te rusten met vierwielaandrijving. Ideaal voor de avontuurlijke camperaar, die ook weleens buiten de gebaande paden wil rijden.

Op het eerste gezicht ziet de Hymer ML-T met vierwielaandrijving er niet anders uit in vergelijking met de standaard ML-T. Maar als we iets beter kijken, zien we duidelijk dat de carrosserie van de 4×4 variant 11 centimeter hoger is geplaatst. Dat ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, het biedt ook rijcomfort bij oneffen wegen.

U kunt via een schakelaar op het dashboard de vierwielaandrijving inschakelen. Met ingeschakelde 4×4 aandrijving krijgt de Hymer ML-T meer zijgeleiding en trekkracht en kan u er net zo optimaal in rijden als in een SUV. De Hymer ML-T met vierwielaandrijving brengt u overal, wat de ondergrond ook is.

Optimaal comfort

Met een traploze vloer in het woongedeelte, een ruime zitgroep en een 360° draaibare tafel geniet u in de Hymer ML-T 580 4×4 van optimaal comfort. De camper beschikt over twee eenpersoonsbedden. Dankzij de vele warmeluchtopeningen bent u gegarandeerd van een aangenaam klimaat in de gehele camper.

Ruim én wendbaar

De Hymer ML-T 580 4×4 biedt voldoende ruimte voor al uw reisbenodigdheden. De camper heeft een laadhoogte tot 1,21 m waar tot 450 kg geladen kan worden. De garage is zeer ruim en makkelijk toegankelijk dankzij twee grote garagedeuren. Dankzij de 2,22 m buitenbreedte van deze camper kunt u zich gemakkelijk manoeuvreren in het verkeer.

Reisverslag van onze klant

Herman en Gerty van Voorst hebben tijdens hun reis door Centraal-Azië ervaren hoe fijn deze camper is. Met hun Hymer ML-T 580 4×4 camper reden zij over de onverharde wegen van de Pamir Highway in Tadzjikistan. Lees hoe zij deze reis met een 4×4 camper hebben ervaren.

Kom naar onze showroom

Bent u benieuwd naar deze 4×4 camper? Bekijk de uitgebreide specificaties en voordelen van de Hymer ML-T 580 4×4 camper, maak een afspraak en kom langs in onze showroom!