Doréma Multi Nova: creatief kamperen in de meest ruime zin

Ervaar de onbegrensde mogelijkheden van een luifel die uitgebreid kan worden tot een complete voortent. Ideaal voor mensen die meer ruimte willen en zo weinig mogelijk tijd willen besteden aan het opzetten van een voortent. Nu te zien in de showroom.

Van luifel tot voortent

De luxe luifel/voortent van Doréma Multi Nova is licht in gewicht en is snel op te zetten als luifel. Daarna is het eenvoudig uit te breiden tot een complete voortent. Deze luifel/voortent wordt standaard geleverd met het unieke, snel opzetbare, aluminium EasyGrip Quick System frame of tegen meerprijs met het sterke lichtgewicht Fibre Tech glasfiber frame. Alle wanden zijn naar wens in- en uitritsbaar. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/grijs en antraciet/grijs. De luifel/voortent heeft een diepte van 240 cm en is gemaakt van het bekende Ten Cate All Season tentdoek.

Multi nova voortent Multi nova voortent grijs

EasyGrip Quick System

De luifel/voortent van Multi Nova wordt standaard geleverd met het aluminium EasyGrip Quick System frame. Door dit frame is het zeer eenvoudig om de luifel/voortent op te zetten. Ieder frame bestaat nu nog maar uit drie hoofdsegmenten en drie dakliggers. Het zoeken naar bij elkaar horende framedelen is nu definitief voorbij en u bent veel minder tijd kwijt aan het opzetten van uw voortent. De nieuwe sterke kunststof EasyGrip buisklem is zo ontwikkeld dat het beschadigingen aan het frame voorkomt en dat het onder alle omstandigheden zorgt voor een perfecte klemkracht.

 Voordelen Alumium Quick system frame

Fibre Tech glasfiber frame

Tegen meerprijs kunt u kiezen voor het Fibre Tech glasfiber frame. De Fibre Tech glasfiber tentstokken zijn geproduceerd volgens de modernste Pull-Winding techniek en worden daarbij opgebouwd uit meerdere glasvezellagen die afwisselend in de lengte- en dwarsrichting lopen. Door deze lagen is het frame ongekend sterk, duurzaam en flexibel. De buitenzijde van de glasfiber tentstokken is met polyesterlak extra fraai afgewerkt. Naast deze bijzondere voordelen is glasfiber vormvast, corrosiebestendig en zeer onderhoudsvrij. Het frame is voorzien van versterkte kunststof framehoeken en fraaie kunststof buisklemmen die onder alle omstandigheden zorgen voor optimale klemkracht.

Voordelen frame glasfiber

Ten Cate All Season

De luifel/voortent van Multi Nova is gemaakt van het bekende Ten Cate All Season tentdoek. De tentdoeken van Ten Cate All Season staan bekend om duurzaamheid, vormvastheid en de coating. De speciale micro-poreuze acrylaatcoating maakt het 100% polyester zeildoek water- en winddicht en weerbestendig, vormvast en kleurecht. Bovendien is de luifel/voortent condensarm, luchtdoorlatend en voorzien van een extra vuilwerende Scotchguard finish.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de luifel/voortent van Doréma Multi Nova? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of kom een keer kijken in onze showroom.