De nieuwe Hymer Tramp SL 2016

Voor het modeljaar 2016 heeft Hymer weer nieuwe campers klaarstaan, waaronder de half-integraal Hymer Tramp SL. Deze nieuwe camper kan gezien worden als de top in zijn klasse met compleet pakket aan comfort- en kwaliteitseisen. We lichten deze camper graag voor u uit.

Innovatie en comfort staan centraal

De Hymer Tramp SL 2016 is een half-integraal camper met een hoge comfort standaard. Bijna vergelijkbaar met die van een integraal camper, maar dan in een lichtgewicht variant. De Hymer camper weegt onder de 3,5 ton en is verkrijgbaar in zes verschillende indeling variërend in lengte van 6,8 meter tot 7,8 meter. De breedte van de camper is 2,35 meter en de hoogte 2,9 meter en biedt de ruimte voor maximaal vier slaapplaatsen.

Hymer tramp sl camper 2016

De innovatie indeling van de Hymer Tramp SL is geïnspireerd op het model Tramp CL, alleen beschikt de SL over een dubbele bodem en een gelijkvloerse woonruimte in de camper. De ruime stahoogte en de bewegingsvrijheid in het interieur maken de Tramp SL tot een geliefd model voor echte camperaars.

Hoogtepunten van Hymer Tramp SL

De nieuwe Hymer Tramp SL voor het modeljaar 2016 heeft een aantal nieuwe eigenschappen gekregen. Aan beide zijden van de camper bevinden zich nu grote garage deuren. Er zit een compleet nieuw vormgegeven keuken in met extra opbergruimte. Daarnaast beschikt de camper nu over een verswatertank van 160 liter en een afvalwatertank van 140 liter. In de dubbele bodem van de camper zitten ook nog eens extra opbergvakken.

Standaard is de Hymer Tramp SL 2016 rijk uitgerust met allerlei accessoires en extra’s. Van energiebesparende LED verlichting tot luchtdoorlatende matrassen. Het model is daarnaast ook verkrijgbaar als actiemodel onder de noemer Hymer Comfort Drive.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over deze exclusieve Hymer camper? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom en ervaar het comfort van Hymer zelf.