De nieuwe Hymer camper ML-I 2016

De nieuwe campers voor het modeljaar 2016 staan alweer klaar. Zo ook de Hymer ML-I op Mercedes chassis. Een zeer exclusieve integraal camper met het lichtgewicht van een half-integraal. We kunnen er u alles over vertellen. In dit nieuwsitem vindt u de hoogtepunten.

Integraal camper op Mercedes chassis

De Hymer ML-I 2016 is een compacte en wendbare integraal camper die is geïnspireerd op het lichtgewicht concept van de Hymer camper ML-T. De Hymer camper ML-I biedt ruimte voor vijf personen en het ruimtelijke gevoel van gelijkvloers wonen van cabine tot achterin de camper.

Hymer camper 2016

Standaard biedt de camper een ingebouwde koelkast van 142 liter en ruime opbergmogelijkheid in een grote garage met laadhoogte van 121 centimeter. Daarnaast bevat het standaardpakket ook de modernste veiligheidstechniek, zodat u onbezorgd de weg op kan gaan.

Camper met 4×4 aandrijving

Optioneel is de Hymer ML-I verkrijgbaar als automaat of in een 4×4 aandrijving. Deze vierwielaandrijving geeft de camper de vrijheid om oneffen wegen te betreden in het comfort van een luxe camper die in alle gemakken is voorzien.

Assistentiesystemen voor extra veiligheid

In de standaard uitrusting van de Hymer ML-I zijn assistentiesystemen te vinden die u extra veiligheid bieden op de weg. Hiermee wordt de kans op ongevallen verkleint en het rijcomfort vergroot. De volgende systemen zitten in het standaardpakket:

  • Zijwind-assistent
  • Adaptive ESP®

Het voordeel van de ‘Zijwind assistent’ is dat u meer veiligheid en comfort ervaart tijdens het rijden bij stevige zijwind. De assistent voorkomt plotselinge stuurcorrecties door windvlagen en wordt automatisch geactiveerd bij een windsnelheid boven de 80 km/h.

De Adaptive ESP® helpt u als bestuurder bij het beheersen van gevaarlijke verkeerssituaties. Het systeem houdt rekening met de belading van het voertuig en werkt samen met functionaliteiten als ABS, elektronische remkrachtverdeling en rem- en wegrijhulp systemen. Belangrijk is wel dat het Adaptive ESP® systeem ongevallen niet kan voorkomen, maar u wel kan helpen om de kans erop te verminderen.

Bekijk hieronder de video van de Hymer ML-I met zijwind-assistentie:

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze rijk uitgeruste Hymer ML-I 2016? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom om het model zelf te komen bekijken.