De leukste camperreizen in de lente

Staat u al te trappelen om er weer met de camper op uit te trekken? Wacht dan niet langer en ga deze lente nog op reis. De lente is namelijk een ideale periode om er lekker op uit te trekken. In deze periode kunt u nog genieten van de rust die er heerst en de natuur die op zijn mooist is. Daarnaast is kamperen in het voorjaar een stuk goedkoper dan in het hoogseizoen. Wij hebben alvast een aantal mooie bestemmingen voor u geselecteerd.

Camperreis

Prachtige meren in het Sauerland

Sauerland kent u vast wel van de wintersportplaats Winterberg. Deze regio is in de lente ook heel geschikt voor een camperreis. Er zijn veel overnachtingsplaatsen speciaal voor campers. Zo zijn er  camperplaatsen op verschillende plaatsen langs de Möhensee en Hennesee. De camping nabij het stuwmeer in Natuurpark de Diemelsee biedt gratis staanplaatsen. Daarnaast zijn er talrijke wandelmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld prachtig wandelen langs de Edersee en lopen er diverse wandelroutes vanuit het stadje Schmallenberg.

Mohnesee Sauerland

Mooie wegen langs de Moezel

Langs de Moezel zijn er prachtige landschappen met volop bezienswaardigheden, zoals de prachtige Eltz burg in Wierschem, het dorpje Cochem of de historische stad Trier. Het voordeel is dat alle plaatsen goed bereikbaar zijn, door de goede wegen die er lopen.

Prachtige natuur in Luxemburg

In Luxemburg heb je middenin de natuur prachtige, centraal gelegen staanplaatsen voor campers. Door de centrale ligging kunt u overdag heel makkelijk met de auto of de camper op pad om de omgeving te verkennen en toeristische attracties te bezoeken. Zo zijn de stad Luxemburg en Chateau de Vianden zeker de moeite waard om te bezoeken.

Luxemburg

Uitgestrekte bossen op de Veluwe

Geniet in eigen land van de prachtige natuur in het Nationaal Park De Hoge Veluwe, de lammetjes en natuurlijk de historische stadjes. Wist u trouwens dat u op de Veluwe op verschillende camperplaatsen gratis kunt staan?

Bent u geïnspireerd geraakt en heeft u zin in een nieuw kampeeravontuur? Breng dan eens een bezoek aan de Gelderse Camper Centrale of neem contact met ons op.