De leukste camperplaatsen in de lente

Luxemburg

De lente is weer aangebroken. Bomen laten hun frisse groene kleuren zien en ook krokussen en narcissen doen mee met de kleurenpracht. De eerste zonnestralen zijn nog weldadig op een frisse ochtend en de middagtemperaturen nodigen uit tot een actieve dagbesteding.

De lente is hét moment om er weer met de camper op uit te trekken. U kunt nu nog genieten van de rust en kalmte die er heerst terwijl de natuur op zijn mooist is. Wij hebben voor u een aantal prachtige plaatsen voor de camper geselecteerd.

 

Verken de prachtige meren in Sauerland

Als u wel eens in Winterberg bent geweest kent u vast u het Sauerland. Deze regio is in de lente erg geschikt voor een camperreis. Het is namelijk overal een stuk rustiger, maar zeker net zo mooi! Er zijn dan ook veel kampeerplaatsen speciaal ingericht voor campers met ruime staanplaatsen. Bijvoorbeeld langs het stuwmeer de Möhensee en Hennesee. Bij laatstgenoemde kunt u kamperen bij het Knauscampingpark, ook speciaal ingericht voor campers. De regio leent zich ook uitstekend voor wandeltochten, bijvoorbeeld bij de Arnsberg of bij Natuurpark de Diemelsee.

Sauerland

Ervaar de schitterende natuur van Luxemburg

Te midden van de prachtige natuur van Luxemburg zijn er diverse centraal gelegen camperplaatsen. Dit maakt het heel eenvoudig om met de auto of camper de omgeving te verkennen. Een prachtige camping is Camping Park Beaufort. Hier ligt de bekende ruïne Château de Beaufort in de achtertuin die zeker het bezoek waard is! Ook kunt u hier in de omgeving prachtige wandeltochten maken naar stadjes zoals Diekirch, Vianden en Echternach.

Luxemburg

Ga op vakantie in eigen land

Zoek het dichter bij huis. Doe in eigen land camperplaatsen aan bij mooie bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld bij Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ontmoet hier de ‘big four’. Het edelhert, het wild zwijn, de moeflon en de ree. Of kunnen we zelfs ‘big five’ zeggen? Want wie weet loopt de wolf er ook wel rond.

U weet vast wel dat op Park de Hoge Veluwe het museum Kröller-Müller te vinden is. Maar wist u ook dat het museum een hele grote museumtuin heeft waar u urenlang kunt ronddwalen? Die is zeker een bezoek waard zodra de musea weer open zijn. Voordat u dit prachtparadijs bezoekt moet u wel even reserveren. Dat kunt u hier doen.

Burstner Elegance 2021

Wilt u meer inspiratie voor camperroutes? Neem dan een kijk in ons camperplaatsenboekje. Voor vragen over campers kunt u altijd contact opnemen met ons.