De elegante en compacte Hymer Exsis-i

De Exsis-i is de nieuwste camper van Hymer. Met de Hymer Exsis-i bent u voorzien van maximale flexibiliteit en een optimaal comfort. De Exsis-i heeft vele bijzondere extra’s op het gebied van comfort en design. Meer weten over deze camper? Wij informeren u graag.

Lichtgewicht camper

De Hymer Exsis-i is een lichtgewicht camper en zal zelfs bij volledige bezetting en lading de grens van 3,5 ton niet overschrijden. Deze camper is 5,95 tot 7,15 meter lang, 2,22 meter breed en 2,77 meter hoog en biedt ruimte tot wel 5 slaapplaatsen! Het is niets voor niets dat Hymer bekend staat als dé ideale reisgenoot.

Luxe van binnen…

De Hymer Exsis-i heeft een slimme indeling en zorgt daarmee voor optimaal gemak. Zo is er gekozen voor een L-vormige zitbank en een verplaatsbare, grote tafel. Door de heldere en lichte kleuren oogt het woongedeelte in de Hymer Exsis-i licht en ruim. Verdraai de voorstoelen en creëer een gezellig woongedeelte, waar u ontspannen uw tijd kunt doorbrengen. De Hymer Exsis-i heeft een stahoogte van maar liefst 1,98 meter!

Hymer Exsis-i

… compact van buiten

Zo luxe en uitgebreid als de binnenkant van de Hymer Exsis-i is, zo compact en elegant is deze camper van buiten. Vanwege zijn elegante vorm, ziet deze lichtgewicht camper er compact uit. Daarnaast is de camper smal én wendbaar, dankzij de 2,22 meter buitenbreedte. De camper is voorzien van grote garagedeuren, zowel rechts als links.

Hymer Exsis-i

Naast de luxe inrichting en de compacte buitenkant, is de camper ook voorzien van energiebesparende leds, waarmee u driekwart van uw stroomverbruik bespaart. Door de onverwoestbare GFK-bodem is de Hymer Exsis-i niet gevoelig voor weersinvloeden.

Hymer Exsis-i bij Gelderse Camper Centrale

Wilt u meer weten over deze comfortabele Hymer Exsis-i? Bekijk de brochure, neem contact met ons op of kom langs in onze showroom om het model zelf te komen bekijken.