De duurzame JOI lamp voor ideaal leeslicht

De woorden ‘lezen’ en ‘vakantie’ gaan vaak heel goed samen. Overdag is dat vaak ook geen probleem, maar als de zon onder is, zijn sommige letters snel minder goed te lezen. Gelukkig hebben ze daar nu wat op gevonden, de JOI lamp. Een duurzame LED-lamp die werkt op waxinelichtjes, dus geen stroom en geen batterijen. Ideaal als u ’s avond voor de camper of caravan nog een kruiswoordpuzzel wil maken of uw roman uit wil lezen.

Combinatie van gezelligheid en functionaliteit

De JOI lamp is niet alleen duurzaam, maar staat ook nog eens mooi op uw campingtafel met de stevig geborstelde RVS buitenkant. Daarnaast zorgt het waxinelichtje voor de gezellige sfeer en de LED-verlichting voor leeslicht van goede kwaliteit, een uitstekende combinatie.JOI lamp

Eén waxinelichtje laat acht LED’s tot wel vier uur branden en u heeft altijd beschikking tot licht, zonder stroom of batterij. Het lichtbereik van de JOI lamp is daarnaast te vergelijken met 18 waxinelichtjes, terwijl u er nu maar één nodig heeft. De JOI lamp is ook te verstellen, zodat het licht overal goed bij kan.

De JOI lamp op onze Paasshow

Tijdens onze Paasshow afgelopen paasweekend, was de JOI lamp een groot succes. Dankzij BBA Duiven kwam de duurzame LED-lamp goed aan het ‘licht’ bij onze klanten. BBA Duiven is specialist in accessoires voor de recreatiemarkt en verkoopt onder andere, accu’s, navigatiesystemen, verwarmingssystemen en verlichting voor caravans en campers.

Meer weten?

Meer weten over de JOI lamp? Wij hebben de duurzame LED-lamp in onze showroom staan en kunnen u er alles over vertellen.