De Burstner ixeo is camper van het jaar

ixeo-van-het-jaarOverwinning bij de verkiezing door de Promobil-lezers in het prestigieuze segment van de halfintegrale campers tot € 50.000 Kehl – De lezers van Europa’s grootste vaktijdschrift „Promobil“ hebben de Burstner Ixeo tot de beste camper, in de klasse van halfintegrale voertuigen tot € 50.000, gekozen. Bijzonder is het feit, dat de Ixeo met zijn revolutionair hefbed-concept boven de zitgroep een nieuwe klasse heeft gecreëerd, die bij nabootsing in de branche alleen de „Ixeo-klasse“ wordt genoemd.

Deze uitstekende beoordeling door lezers getuigt, volgens de woorden van Burstner bedrijfsleider Klaus-Peter Bolz, verantwoordelijk voor ontwikkeling, marketing en verkoop, van een sterke klant-betrokkenheid, die de onderneming sinds jaren voert. “Bij het omzetten van nieuwe ideeën en de verdere ontwikkeling van onze producten nemen wij zowel die initiatieven en eisen van onze klanten als onze ervaren dealers mee. Want het is ons doel om voertuigen te bouwen die gekenmerkt worden door een hoog praktijkgehalte en doordachte oplossingen.”

Sinds de introductie van deze nieuwe klasse in januari 2008 op de CMT in Stuttgart heeft de Ixeo een ware zegetocht door Europa afgelegd. Het Burstner succes wordt gecompleteerd door een 3e plaats van de modelreeks City Car C 600 in de categorie buscampers tot € 45.000,-.