Camperinnovaties: wat kunnen we verwachten?

Camperinnovaties

De technologie blijft veranderen, ook in de camperwereld. Onze twee merken Hymer en Bürstner staan bekend om hun innovatievermogen. Welke camperinnovaties kunt u in de toekomst verwachten? Wij brengen u in dit blog op de hoogte van de laatste camperinnovaties van Hymer en Bürstner.

Innovaties van Hymer

Hymer campers staan bekend om hun innovatievermogen. Hymer ontwikkelt continu nieuwe technologieën die ervoor zorgen dat uw reis steeds makkelijker wordt. Neem bijvoorbeeld de Hymer Concept Car VisionVenture. Dit conceptvoertuig heeft een uitklapbaar achterterras met barbecueplaats. Een slaaphefdak zorgt voor een riante slaapkamer. Het dak is bekleed met zonnepanelen en reflecteert zelfs infraroodstralen. De innovaties van dit conceptvoertuig worden in de toekomst misschien wel voor nieuwe campermodellen gebruikt. Maar er zijn nog veel meer innovaties!

De Hymer Connect App

Misschien heeft u deze app al eerder voorbij zien komen. Hymer heeft een app ontwikkeld die ervoor zorgt dat uw reizen nog comfortabeler worden. Wat kunt u zoal met de app? De app geeft informatie over uw camper, zoals de locatie van de camper, het aantal afgelegde kilometers en de accustatus. Ook kunt u het licht, de verwarming en de airco van uw camper via de Hymer app regelen. Misschien wel het leukste aan de app zijn de scenario’s. De app heeft drie scenario’s: Goedemorgen-scenario, Aankomstscenario en een Slaapwel-scenario. Zo kunt u bijvoorbeeld bij het Goedemorgen-scenario de kamertemperatuur op 21 graden instellen, bij het Aankomstscenario de waterpomp automatisch inschakelen en bij het Slaapwel-scenario de kamertemperatuur op 18 graden instellen. Kortom, er is oneindig veel mogelijk met de Hymer Connect App!

HYMER Connect App

Hymer-opbouwtechnologie PUAL 2.0

De nieuwe wandopbouw van Hymer zorgt ervoor dat de campers nog beter geïsoleerd zijn. De techniek hierachter is de wandopbouw die uit verschillende lagen kunstschuim en aluminium bestaat. Het aluminium aan de binnenkant zorgt voor een snellere warmteverdeling, waardoor uw camper sneller op de gewenste temperatuur is. Ook is het kunstschuim licht, waterafstotend én duurzaam. De lagen zorgen ervoor dat de camper geschikt is voor zowel de winter als de zomer.

HYMER-opbouwtechnologie-PUAL-2.0.

Hymer-waterfilter clearliQ travel

De waterleidingen in het buitenland zijn lang niet altijd even schoon, waardoor het water ziektekiemen kan hebben en naar chloor kan smaken. Veel camperaars kiezen daarom voor flessen water uit de winkel. De Hymer clearliQ travel biedt hiervoor de oplossing. De waterfilter verwijdert bacteriën, grote vuildeeltjes, chloor en geuren, waardoor u altijd schoon drinkwater heeft, vrij van ziektekiemen. Door de clearliQ travel hoeft u dus geen flessen water meer te kopen. Handig, lekker én goed voor het milieu!

Innovaties van Bürstner

Ook de campers van Bürstner zijn constant in ontwikkeling. Meer ruimte staat centraal bij de laatste innovatie van Bürstner. Wij vertellen u hier meer over!

Bürstner Lyseo Gallery

Misschien is dit wel het populairste conceptvoertuig van dit moment. Bürstner presenteert de eerste camper die een halfintegraal combineert met een alkoofmodel: van een halfintegraal tijdens het rijden, naar een alkoofmodel bij stilstand. Het ontwikkelde mechanisme ‘Gallery Roof’ is een hefbare alkoof, die het dak met behulp van een persluchtsysteem optilt. Hierdoor krijgt de camper in slechts anderhalve minuut een tweede verdieping. En dat met slechts één druk op de knop. Door deze innovatie ontstaat er dus meer woonruimte met gelijke voertuiglengte. En wat kunt u met deze extra ruimte doen? Dat kunt u helemaal zelf bepalen! U kunt het bijvoorbeeld als extra slaapruimte of als werkruimte gebruiken.

 

Bent u benieuwd naar meer innovaties van Hymer en Bürstner?

De genoemde innovaties van dit blog zijn momenteel nog niet verkrijgbaar bij Gelderse Camper Centrale. We houden u op de hoogte mocht hier verandering in komen.  Wel kunt u een kijkje nemen op de sites van Hymer en Bürstner of neem contact met ons op.