Bürstner Viseo I 690 G Edition 30 2017

Bürstner viert feest dit jaar! Bürstner bouwt al 30 jaar haar eigen campers en dat moet gevierd worden. De Bürstner Viseo I 690 G Edition 30 is één van de modellen die speciaal voor dit jubileum ontwikkelt is.

Viseo Edition 30 Bürstner Edition 30 campers

De Bürstner Edition 30 campers 2017 zijn voorzien van vele extra’s. Het aluminium frame rond de ramen en het veilige chassis garanderen u extra veiligheid. Ook zijn de modellen van zowel de binnen- als de buitenkant een echte blikvanger, dankzij het prachtige design en de hoogwaardige bekleding. En wilt u gaan slapen? Doe dan de nieuwe LED verlichting uit en rust uit op de uitstekende koudschuim matrassen.

burstner campermodellen edition 30

Bürstner Viseo I 690 G Edition 30

De Bürstner Viseo I 690 G Edition 30 is een camper met 4 zit- en slaapplaatsen. Deze camper is voorzien van een Fiat interieur met aluminium velgen van 16 inch. De garage heeft een extra deur aan de linkerkant, waardoor u nog meer gemak ervaart bij het opbergen van uw spullen.

Edition 30 Viseo indeling

De luifel is 4,5 meter en is inclusief LED verlichting, waardoor u nog langer kunt genieten van de lange zomeravonden. De ingebouwde navigatie brengt u overal waar u maar wenst. Daarnaast heeft ook dit Bürstner Edition 30 model een extra brede deur, een multifunctioneel stuurwiel en een achteruitrijcamera. Niets staat een zorgeloze vakantie nog in de weg!

Bürstner Edition 30 Viseo I 690 G te koop

Heeft u vragen over de Bürstner Edition 30 Viseo I 690 G, klik dan op onderstaande foto voor alle informatie? Neem dan contact met ons op!

Burstner Viseo I 690 G ’30 Edition’