Bürstner Travel Van T620 Edition 30 2017

Bürstner viert feest! Dit jaar viert Bürstner haar 30ste jubileum als camperbouwer. Dit vieren ze groots door een aantal splinternieuwe modellen, de Edition 30 campers. De Bürstner Travel Van T620 Edition 30 is één van de modellen die speciaal voor dit jubileum ontwikkelt is.

Travel Van Edition 30

Bürstner Edition 30 campers

Wanneer u de Bürstner Edition 30 campers van 2017 ziet, valt het design u meteen op. De campers zien er prachtig uit, zowel van buiten als van binnen. Van binnen zijn de campers voorzien van sfeervolle LED verlichting. De bekleding in de campers is speciaal ontwikkelt voor het jubileum en is zeer hoogwaardig te noemen. Ook de matrassen zijn van hoge kwaliteit, dus u kunt heerlijk wegdromen in uw camper. Het aluminium frame rond de ramen en het veilige chassis bieden u extra veiligheid.

Bürstner Travel Van T620 Edition 30

De Bürstner Travel Van T620 Edition 30 is een ruime camper met veel mogelijkheden. Het design is prachtig! Deze camper heeft 16 inch Fiat velgen en een Premium deur. De Premium deur is extra breed, zodat u eenvoudig in en uit de camper kunt stappen. Geniet in de avond van een hapje en drankje onder de luifel van maar liefst 3,5 meter die er bij zit. U zit niet in het donker, de geïntegreerde LED verlichting in de luifel maakt dat u nog lang van het uitzicht kunt genieten.

Edition 30 travel van indeling

Bent u onderweg of is het geen mooi weer? Binnen kunt u ook uitstekend zitten aan de chique tafel met speciale Edition 30 bekleding. U heeft in de Bürstner Travel Van T620 Edition 30 ruimte genoeg door de grote garage en de mogelijkheid om het middendeel van de enkele bedden te verlengen. Bovendien voelt u zich veilig in deze camper door het multifunctionele stuurwiel en de achteruitkijkcamera. U hoeft zelfs niet bang te zijn om te verdwalen, de geïntegreerde navigatie brengt u overal naartoe.

Bürstner Edition 30 Travel Van T620 te koop

In September 2016 verwachten wij de Travel Van T620 2017 in ons assortiment te hebben. Houd onze website en social media in de gaten voor de precieze datum. Heeft u al vragen over deze camper? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.