Burstner Nexxo categoriewinnaar camper jaar 2014

Barneveld, 9 December 2013 – De Bürstner Nexxo t 685 ‘fifty-five’ is Camper van het Jaar 2014 in de categorie Semi-Integraal (halfintegraal). De NKC organiseerde voor de zevende keer de verkiezing NKC Kampeerauto van het jaar. Afgelopen maanden konden liefhebbers via de website www.kampeerauto.nl weer stemmen op campers in de categorieën alkoof, buscamper, halfintegraal en integraal. In januari kunnen de bezoekers van de Vakantiebeurs 2014 stemmen op de categoriewinnaars om zo de Camper van het Jaar 2014 te kiezen.

Burstner-Nexxo-camper-vh-jaar-2014

Bürstner Nexxo Halfintegraal Camper van het Jaar 2014

Wij zijn trots en blij dat in de categorie Halfintegraal de Bürstner Nexxo ‘fifty-five’ is uitgeroepen tot camper van het jaar. De Nexxo viel op tussen de concurrentie door zijn brede instapdeur en de zeer complete uitrusting. De ‘fifty-five’ is een special edition die nog rijker uitgerust is dan de normale Nexxo’s. Daarnaast heeft de Bürstner Nexxo een aantal eigenschappen die hem tot een zeer aantrekkelijke camper maken. Denkt u hierbij aan de grote 160 liter koelkast of het Zenec navigatiesysteem met achteruitrijcamera.

Interieur-Burstner-Nexxo-55-camper

Meer weten over de Bürstner Nexxo t 685 ‘fifty-five’?

Wilt u meer weten over de Bürstner Nexxo t 685 ‘fifty-five’? Komt u dan bij ons langs in de showroom. We hebben een aantal modellen in onze showroom staan zodat u direct kunt zien én voelen waarom de Nexxo Halfintegraal Camper van het Jaar 2014 is geworden.