Bürstner Lyseo T 690 G 2017

De Bürstner Lyseo T 690 G 2017 camper biedt u vele extra’s. Deze camper is zowel van binnen als van buiten een prachtige camper, waarmee u gegarandeerd uw droomvakanties kunt beleven. Kies zelf de kleur van uw interieur en ervaar het enorme ruimtegevoel. De Bürstner Lyseo T camper van 2017 is zowel half integraal als integraal te verkrijgen.

Burstner Lyseo T 690 G

Het elegante design van de Bürstner Lyseo T 690 G camper valt meteen op als u haar ziet. Wanneer u binnenstapt in deze camper, ervaart u ultieme rust en ruimte. U kunt uw favoriete gerechten moeiteloos koken in de grote L-vormige keuken, uren lezen in de grote zithoek en heerlijk slapen op de hoogstaande koudschuim matrassen.

De mooie strepen op de zijkant en het prachtige interieur maken de Bürstner Lyseo T camper 2017 helemaal af. De kleur van het interieur kunt u zelf kiezen. Zo heeft u de keuze uit Ginger Teak en Santina als houtkleur en voor wit, zilver of champagne voor de hoogglans elementen. Daarnaast is het design niet alleen mooi, maar ook zeer effectief.

Burstner Lyseo

Het effectieve design van de Bürstner Lyseo T 690 G camper bewijst zich in de volgende eigenschappen:

  • Het dak en de vloer is van GRP, wat beschermt tegen alle weersomstandigheden
  • De cabinedeur heeft een extra brede opening
  • De camper heeft een dubbele bodem
  • De stahoogte is maar liefst 205 cm
  • Alles is op één niveau

Lyseo T690 indeling

U ervaart ultieme vrijheid wanneer u in de Bürstner Lyseo T 2017 camper reist. U heeft veel ruimte voor uw bagage, bijvoorbeeld in de grote garage. U kunt er zelf voor kiezen of u een hefbed wenst of niet. Ziet u uzelf al reizen in de camper van uw dromen?

Bürstner Lyseo T camper te koop

In september 2016 verwachten wij dat wij de Bürstner Lyseo T camper aan u kunnen laten zien in onze showroom. Heeft u vragen over deze camper of wilt u er meer informatie over? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

Lyseo T690 G