Bürstner Lyseo M Harmony Line genomineerd voor Kampeerauto van het jaar

De Bürstner Lyseo M Harmony line is genomineerd voor de verkiezing ‘NKC Kampeerauto van het jaar 2020’ in de categorie half-integraal! En dat vinden wij niet vreemd, deze camper is de titel meer dan waard. Bent u het daarmee eens? Stem dan ook!

Burstner Lyseo M

Bürstner Lyseo M Harmony Line

De Bürstner Lyseo M Harmony Line van 2020 is niet alleen een plaatje om te zien, hij is ook nog eens erg praktisch. De op Mercedes gebouwde camper heeft opvallende nieuwe hybride achterlichten en is slechts zeven meter lang. De vele opties, hoogwaardige materialen en het bijzondere design is uniek te noemen. We zijn er dan ook heel trots op dat we deze camper aan u kunnen laten zien in onze showroom! Bekijk alle specificaties op onze website. Wanneer komt u langs in onze showroom?

Stem en maak kans op een elektrische vouwfiets!

Bent u net als wij enthousiast over deze nieuwe Bürstner? Stem dan nu via de website van NKC: www.nkc.nl/over-de-nkc/verkiezing. Stemmen kan tot 1 november. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kunt u ook stemmen in hal 7, stand C050. Als u stemt, maakt u kans op een elektrische vouwfiets! De winnende camper wordt bekendgemaakt op 23 januari 2020, op de Caravana in Leeuwarden. We zijn benieuwd!