Bürstner kampeerauto’s van het jaar 2015

In de twee categorieën ‘halfintegraal’ en ‘alkoof’ zijn twee modellen van het campermerk Bürstner als beste uit de bus gekomen. Het gaat om de halfintegraal Ixeo Time IT 590 en de Argos Time A 670 G, die beiden zijn uitgeroepen tot kampeerauto van het jaar 2015 op de Vakantiebeurs in Utrecht. Een mooie prestatie, die volgens ons de nodig aandacht verdient.

kampeerauto-van-het-jaar-2015

Kampeerauto van het jaar verkiezing

Het is alweer de 8e keer dat de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) een kampeerauto van het jaar verkiezing heeft georganiseerd. Op de Caravan Salon in Düsseldorf is vorig jaar door camperspecialisten al een selectie gemaakt met potentiele winnaars, waarbij ze hebben gekeken naar innovatie, indeling en uiterlijk. Vervolgens mocht het publiek stemmen op hun favoriete camper in de vier categorieën: alkoof, buscamper, halfintegraal en integraal.

Ixeo-time-en-argos-time

De winnaars Ixeo Time en Argos Time

Beide Bürstner campers zijn het volgens ons waard om kampeerauto van het jaar genoemd te worden. De halfintegraal Ixeo Time is bijvoorbeeld een zeer compacte en betaalbare camper met een revolutionair elektrisch hefbed. Ondanks zijn compacte afmetingen is het gevoel van ruimte binnen in de camper optimaal, met een stahoogte van 2 meter. Ook wat bergruimte betreft is de Ixeo Time van alle gemakken voorzien.

De Argos Time is onder de alkoven de meest geliefde en gunstigste gezinscamper en waarschijnlijk om die reden ook uitgeroepen tot kampeerauto van het jaar. De Argos Time heeft bijvoorbeeld optimale slaap- en bergruimte voor het hele gezin. De alkoof is volledig afgestemd op het comfort en het gemak van een gezinsvakantie, inclusief hagelbestendig dak.

Hieronder ziet u de vier winnaars op de Vakantiebeurs in Utrecht.

winnaars-kampeerauto-van-het jaar-2015

Gelderse Camper Centrale als Bürstner dealer

Wij als Bürstner dealer zijn uiteraard trots op het behaalde resultaat van de twee kampeerauto’s van het jaar 2015. Hiermee bewijst Bürstner maar weer dat zij uitstraling en comfort goed kunnen combineren met compacte en betaalbare campers.

Mocht u meer willen weten over de modellen Ixeo Time en Argos Time? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.