Bürstner Ixeo Time IT 726 G Edition 30 2017

Bürstner heeft een jubileum te vieren dit jaar! Al 30 jaar bouwt Bürstner haar eigen campers. Met veel succes, want de Bürstner campers zijn niet meer weg te denken uit ons aanbod. De Bürstner Ixeo Time Edition 30 is één van de modellen die speciaal voor dit jubileum ontwikkelt is.

Ixeo Burstner camper

Bürstner Edition 30 campers

De Bürstner Edition 30 campers van 2017 bieden u vele extra’s. Zo vallen deze campers op door hun prachtige design en de hoogwaardige bekleding. De prachtige LED verlichting in de campers zorgt voor extra sfeer. Ook bieden de Bürstner Edition 30 campers u nog meer veiligheid door het aluminium frame rond de ramen en het veilige chassis. En u zult fantastisch slapen in deze campers op de uitstekende koudschuim matrassen!

Bürstner Edition 30 Ixeo Time IT 726 G

De Bürstner Ixeo Time is te vergelijken met de Nexxo Time, alleen is deze camper voor meerdere personen geschikt. Er zijn 4 zitplekken in deze camper en het heeft maar liefst 4 á 5 slaapplekken. Wilt u uw familie mee laten genieten van uw vakantie? Dan is dat met de Burstner Ixeo Time mogelijk! De comfortabele zithoek is om te zetten naar een tweepersoonsbed van 2,11 meter lang en bijna 1,40 breed, zie nummer 1 op de tekening.

Edition 30 Ixeo time indeling

Verder heeft dit Bürstner model van 2017 het vertrouwde Fiat interieur, aluminium velgen van 16 inch, een extra brede deur en LED-dagrijverlichting. De luifel met LED verlichting is 4 meter, dus u kunt volop buiten genieten van de lange zomeravonden.

De speciale bekleding om het 30ste jubileum te vieren en de koplampen met zwarte frames maken de Bürstner Ixeo Time IT 726 G helemaal af. En heeft u veel bagage mee? Berg het op in de ruime garage van de camper!

Bürstner Edition 30 Ixeo Time IT 726 G kopen

Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe modellen van Bürstner 2017. Heeft u alvast vragen over dit model? Klik dan op de foto hieronder of neem dan gerust contact met ons op!

Burstner Ixeo Time T 726 G ’30 Edition’