Bürstner Elegance I 728 G camper 2017

De vernieuwde Bürstner Elegance I 728 G 2017 camper blinkt uit in veiligheid. Deze camper biedt een laag chassis, uitstekende isolatie en de cabinedeur is extra groot. Ook heeft de Bürstner Elegance LED-dagrijverlichting en een aluminium frame rond de ramen. Het design is sportief en elegant tegelijk en u ervaart zeeën van ruimte wanneer u deze camper binnenstapt. *

Burstner elegance I 745 G

* De getoonde foto is een Bürstner Elegance I 745 G, de foto van de Bürstner Elegance I 728 G volgt nog.

Bürstner Elegance I 728 G: sportief en elegant

Het sportieve, maar elegante design van de Bürstner Elegance I728 G valt meteen op. Het mooie ontwerp is dan ook echt een hoogtepunt. Het chassis heeft een grote spoorbreedte waardoor deze elegante camper ook nog eens heerlijk rijdt. Door de extra hoge voorruit wordt u verrast door een fascinerend panoramisch uitzicht. Alles is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat u lang reisplezier zult hebben.
Bürstner Elegance I 728 G

Met de Bürstner Elegance camper van 2017 kunt u optimaal ontspannen. Deze camper heeft een aanzienlijke stahoogte van 2,05 meter. Geniet van uw rust met uw favoriete muziek, die het beste tot zijn recht komt met het optionele geluidssysteem van Jehnert. U hoeft u geen zorgen te maken over uw bagage, met de dubbele bodem en een ruime garage heeft u ruimte genoeg voor al uw spullen.

Krijgt u bezoek? In de L vormige zithoek kunt u met vier personen zitten en in het hefbed kunnen met gemak twee personen blijven slapen.

Bürstner Elegance I 728 G indeling

Bürstner Elegance te koop

Wij verwachten de Bürstner Elegance I 728 G in november 2016 in onze showroom te hebben. Houd onze website en social media in de gaten wanneer dit precies is! Heeft u alvast vragen over de Bürstner Elegance camper? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.